Veliki pozdrav realizatorima ovog sjajnog projekta i sajta, molim za odgovor o poreklu prezimena CIRIC, ja sam rodjeni Valjevac, Krsna slava Sveti Stefan, a molim Cirice iz cele Srbije, regiona i sveta da se jave, Misa Ciric, Diasporagroup.org i televizija TVBGD.com,
email: upakovananostalgija@yahoo.com, Facebook: Misa Ciric,
Beograd, na Ilindan 02.avgusta 2012.g.

Milorad Misa Ciric
Beograd, Valjevo, Srbija
upakovananostalgija@yahoo.com

28 KOMENTARA

 1. Dragana (Ljubo) Ćirić, iz sela Pritoka pored Bihaća. Sada živimo u Banja Luci. Krsna slava nam je Sv. apostol Vartolomej.

 2. Rodjen u Sapcu,otac rodjen u selu Stol,mialim da pripada opstini Babusnica,odakle se deda posle drugog svetskog rata doselio u Macvu.Pradeda ziveo u selu Stol gde su ga 1943 streljali Bugari zajedno sa jos dva dedina rodjena brata.Krsna slava Sv.Ahrangel Mihail.

 3. Rodjena u Loznici kod Drine, prababa i pradeda dosli iz sela Radjevina u Loznicu 40ih godina proslog veka.

 4. Postovani,
  Ja se zovem Slobodan Ciric, moj otac Sinisa Ciric rodjen u Pristini, moj deda Dragoljub Ciric takodje mislim da je rodjen u Pristini, moj pradeda Danilo Ciric mislim da dolazi iz Pirota ili okoline, moj cukundeda se zove Jelenko Ciric. Ako neko zna nekog od mojih predaka nek se javi. Hvala. Ziveli

 5. Dragan Ciric, rodjen u Sapcu, otac Milorad, deda Dragan iz bele reke selo blizu sapca, krsna slava djurdjevdan

 6. Oliver Ciric selo Stubal kod Kraljeva…slava sv.Petka…Pradeda se doselio iz sela Rajinac kod Trstenika u Stubal…pozz svim Ciricima sirom Sveta

 7. Vladimir Ciric rodjen u nemačku,
  Otac Radivoje Ciric iz Pokrišticu,Pirot
  Deda Vladimir Ciric iz Pokrištice
  umro za vreme 2 Svetskog rata,umro zbog posledice u logoru kasnije od tuberkuloze,u Pokrišticu,Pirot!

 8. Vladimir Ciric rodjen u nemačku,
  Otac Radivoje Ciric iz Pokrišticu,Pirot
  Deda Vladimir Ciric iz Pokrištice
  umro za vreme 2 Svetskog rata,umro zbog posledice u logoru kasnije od tuberkuloze,u Pokrišticu,Pirot!
  Slava Sv.Arhangel

 9. Pozdrav Ćirići! Ja sam iz Vrnjacke banje,zivim u Brogradu 10 godina. Otac se zvao Miodrag,a deda Milutin. Krsna slava je Sveta Petka.

 10. Dragan Ćirić
  Rođen u Zemunu, živim u Beogradu. otac Milisav, deda Jevrem iz sela Gorčinci, opština Babušnica. Krsna slava Sv. Arahngel Mihailo. Koliko je meni poznato nekoliko generacija iza mog dede je iz sela Gorčinci. Pričali su da su tu došli sa Kosova ili Hercegovine, da li je tačno , ne znam.

 11. Saša Ćirić
  Rođen i živim u Kruševcu. Otac Radoslav, deda Konstantin i baba Milosija iz Kruševca. Krasna slava Sv. Arhangel Mihailo.
  Kako smo došli u Kruševac ne znam. Postoji priča prenešena sa kolena na koleno da mi je predak(zaboravio sam ime) osnivač sela Bivolje pored Kruševaca. Sada je to sve teritorija grada Kruševaca, a tablu sela su premestili preko reke Rasine.
  Po majki, poreklo je selo Počekovina (deda) i Gornja Crnišava (baba)
  U koliko neko zna više, molim da se javi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here