bajinci-bajincani

0
981

moji bajincani ma gdje bili da mi se jave

uros bosancic
austrija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. covek lepo pita, a Vi odmah karakterisete kao nekulturno i cak sta vise perverzno!!!!Mogli ste mu odgovoriti na email, Dragan je jedno divno, plemenito stvorenje bez ikakvih losih ili zadnjih namera, posvecen pravim vrednostima i porodici! Razmislite kada ovakve epitete nekom prikacinjete javno!

  zaklina
  srbija
  [email protected]

 2. Hvala Zaklina, hvala na lepim recima!
  Mislim da je gospodin prenaglio sa odgovorom, a na zalost ocigledno nije ni svestan o kakvom se sajtu radi jer mi nije odgovorio ni na email koji sam mu poslao ni proslog puta; da pojasnim, Bosancice je gospodin vec trazio ranije, kada sam mu ja uzaludno pisao!
  Postovani Bosancicu, nisam mislio nista lose, na protiv, da Vam pojasnim, imam sestru koja se udala za Bosancic Urosa, za koga znam da je iz Austrije a ona danas zivi u Oslu-NOR.
  Nisam u kontaktu sa njom vec par godina, pa sam mislio mozda ste upravo Vi moj zet!?
  Draga Zaklina, javno Vam se zahvaljujem na lepim recima!
  Zamislite, na moju poruku “Trazim dedu Ivanovic Srecka u Americi” na koju ste mi Vi dali odgovor jesenas, sa tacnom adresom i br. telefona njegove supruge kao i NJEGOVE godine rodjenja i SMRTI(1994.), neko je danas poslao odgovor koji je zaista i vise nego bezobrazan i neprimeran : “ JA SAM DEDA, DOJI DA TE DEDA LJUBI DEDINO MALENO KUCE OLINJALO SLATKO”.
  Ajmo da pohvalimo nekog, dosta je gluposti; smatram da je potrebno reci JEDNO VELIKO HVALA LJUDIMA KOJI DANONOCNO PRETRAZUJU INTERNET STRANICE KAKO BI UCINILI NEKOG SRECNIM I POVEZALI GA SA OSOBOM SA DRUGE STRANE SVETA!
  NA ZALOST JA TE OSOBE NE POZNAJEM LICNO ALI U TOME JE JOS VECA DRAZ I NJIHOVA VELICINA, ZATO HVALA I ZAKLINI I MARKUSU I SVIMA ONIMA KOJI ZELE DA NEKOG NA OVAKAV NACIN UCINE SRECNIM !
  Hvala, Dragan !

  DRAGAN MILOSAVLJEVIC
  Nis,SRBIJA
  [email protected]

 3. HVALA TI DRAGANCE, UVEK SAM UZ TEBE I LJUDE POPUT TEBE. NEKI LJUDI MISLE DA SMO MI PROSTO DUZNI DA TO RADIMO, A NE DA JE TO NASA DOBRA VOLJA, ULOZENO VREME, RAD I TRUD. NA 90% ODGOVORA KOJE UPUTIM NE DOBIJEM NI JEDNU JEDINU POVRATNU REC.ALI NIJE VAZNO, SKLOPILA SAM ZATO MNOGO PRIJATELJSTAVA SA DOBRIM LJUDIMA KOJE, DA NIJE OVOG SAJTA, NE BIH VEROVATNO NIKADA SRELA. SAMO NAPRED DRAGANCE!

  zaklina
  srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here