Carp tim Amber Alert nastavlja da niže uspehe

0
85

Nakon četvrtog i završnog kola lige „Veliko Gradište“ koje je održano na jezeru Samaila ekipa Amber Alert Sombor iz RSU Zeleni Pecaroš zauzima četvrto mesto u generalnom plasmanu.

„Poslednje kolo gde je trebalo da pokažemo svoj maksimum nam je na žalost donelo par pehova i pogrešnih odluka te smo iz tog razloga završili na četvrtom mestu i ako smo imali zaista veliku šansu da budemo u plasmanu. Par pogrešnih taktičkih odluka, umor od puta kao i povreda usled uboda udice su ipak na kraju došle na naplatu.“ – izjavio je Dragan Ganić ispred carp tima Amber Alert, i dodao da se posebno zahvaljuje organizaciji, sudijama kao i takmičarima na fer i korektnom ponašanju.

Nakon Samaile, carp tim posetio je Zmajevo i popularna Zmajevačka Jezera gde se pecalo povodom Memorijala „Miodrag Lazarov-Špiki“. Tim je ovde taktički bio bolji, ispravio je greške sa Samaile i zauzeo  visoko drugo mesto.

Nakon Zmajeva, suledio je 4. Carp kup SGP Kikinda, koji se održao na jezeru Laguna.

CT Amber Alert i PS Veliko Gradiste osvojili su prvo mesto u A sektoru i ujedno i u generalnom plasmanu.

„Ovaj put bilo je zaista tesko…“ – priča Dragan Ganić – „Nole je izvukao solidnu poziciju, krenuli smo sa hranjenjem, sa spodom, a rezultati su neočekivano bili loši. Krenuli smo sa hranjenjem našom boilom koja nam je i ranije dala odlične rezultate. Na kraju smo prelomili i doneli odluku da spod povucemo do kraja takmicenja, pa za noć sakiramo 7 riba! Boila se otvorila nakon par sati i tad nas je krenula riba do samog kraja.“

Ponosni smo na odličan plasman CT Amber Alert i njihovo zalaganje!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here