Experienced JAVA Developer

0
156

Ko smo mi?

Mi smo Referrizer – globalna startup kompanija. Domen našeg poslovanje je zanimljiv, činjenica govori da poslujemo već 8 godina. Bavimo se razvojem sopstvenog proizvoda koji optimizuje i automatizuje marketing za mala i srednja preduzeća.

Naš tim čine ambiciozni, vredni i kreativni ljudi koji zaista vole svoj posao i veruju u rast i uspeh. Trenutno nas ima 80, a sada širimo svoj tim i u potrazi smo za Java backend programerom.

Zašto Referrizer?

Rastemo brzo, zato si nam potreban TI za naš tim. Bićeš deo razvojnog tima sa velikim mogućnostima da učiš i radiš na modernim tehnologijama sa iskusnim kolegama. Uz konkurentnu platu, postaješ i vlasnik deonica kompanije sa mogućnošću prodaje kada kompanija izađe na berzu. Radi se od kuće sa fleksibilnim radnim vremenom. Prepoznajemo dobro odrađen posao, nagrađujemo posvećenost i trudimo se da rad bude zabavan.

Šta tražimo?

Tražimo da imaš minimum 2 godine iskustva u radu sa programskim jezikom Java i relacionim bazama podataka.

Neophodno je da poznaješ sledeće tehnologije: Java, Spring, REST, Postgres, Unit testing, Hibernate, Docker i Git.

Poznavanje engleskog jezika.

Šta bi radio?

Radio bi isključivo na našem sopstvenom proizvodu, SaaS aplikaciji koju konstantno usavršavamo. Tvoj zadatak bi bio razvoj REST API-a koji razvijamo u Javi.

Svakodnevno imamo dnevni sastanak u dogovoreno vreme, dok je ostatak radnog vremena fleksibilan. Komuniciramo na Slack-u, koristimo Jira-u i radimo u dvonedeljnim sprintevima.

Ukoliko želiš brzo da napreduješ i neprestano se usavršavaš, kako u načinu rada, tako i u alatima koje koristiš, prijavi se!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here