Front-end programer

0
140

Zdravo! Mi smo edeja software. Naša misija je da pomognemo preduzetnicima i inovatorima kroz kreiranje kvalitetnog softvera.

U potrazi smo za novim kolegama/koleginicama koji će sa nama napredovati kroz rad na kompleksnim aplikacijama iz različitih sektora (i učiniti srećnim veliki broj korisnika). Ove pozicije podrazumevaju pre svega partnerski odnos gde su odgovornost, poverenje, transparentnost i sloboda najbitniji. Vi ćete nam pomoći u tome i sigurno doprineti svojim iskustvom, tako da jedva čekamo da Vas upoznamo!

Potrebne veštine: TypeScript, React/Angular, ECMA 2015+, RESTful APIs, HMTL5/CSS3, engleski jezik

Poželjno: diploma tehničkih fakulteta, Docker, Node.js

Prednosti rada kod nas: fleksibilnost, privatno zdravstveno osiguranje, parking, teretana, povremeni rad od kuće, kompanijski događaji

Trudimo se da prepoznamo potencijal u ljudima koji nemaju iskustva sa svim navedenim tehnologijama zato nemojte oklevati da nas kontaktirate. Svako od nas ima različite potrebe i želje u vezi radnog okruženja gde provodimo veliki deo našeg dana. Pozivamo vas da pročitate kakvo je naše i razmislite da li se vidite u njemu.

Šta možete očekivati od priključenja edejinom timu:

 • Saradnja sa iskusnim distribuiranim i internacionalnim timom.
 • Odgovornost u sagledavanje šire slike celokupnog procesa razvoja softvera i potreba klijenata. Vaš doprinos i uticaj je vidljiv i priznat u timu.
 • Imaćete podršku tima u upoznavanju sistema i procesa rada, ali ćete i doprinositi poboljšanju svojim idejama i inicijativama.
 • Vremenom ćete postajati samostalniji i preuzimaćete odgovornosti u vezi arhitekture sistema, donošenja odluka i "code review".
 • Aktivno učestvovanje u unapređenju sopstvenih i timskih kompetencija (dobijaćete i davaćete fidbek u okviru tima, na svaka 4 meseca radimo na ažuriranju ciljeva unapređenja).
 • Za rad u ovakvom okruženju otvorena i direktna komunikacija je najbitnija za uspeh.
 • Pohađanje obuka u skladu sa ciljevima razvoja i povremen rad na RnD projektima.
 • Entuzijazam u vezi otkrivanja, istraživanja i implementacije novih tehnologija.

Ljudi: Imamo skijaše, košarkaše, bicikliste, gejmere, pivopije, zaljubljenike u kuvanje, zaljubljenike u testiranje hrane. Imamo porodične ljude. Imamo single ljude. Imamo vredne ljude. Neko bira da radi od kuće iz Kruševca. Neko voli komfor kancelarije. Ovde ćete naći prijatelje i želećete da dovedete i vaše prijatelje.

Kako da se zaposlite u edeji?

 • Interesovanje za poziciju i slanje CVa
 • Upoznavanje sa HR-om – neformalni sastanak gde ćete čuti više o kompaniji, predstaviti dosadašnje iskustvo i interesovanja (30-45min).
 • Tehnički intervju i upoznavanje sa menadžmentom – više detalja o projektu na kojem biste radili (tim, način rada, dinamika), provera tehničkih kompetencija pokrivajući teme prethodnog iskustva, problema i rešenja na koje ste nailazili, provera znanja osnovnih koncepata i sposobnost rešavanja problema.
 • Donošenje odluke – Nakon razgovora svi učesnici procenjuju da li biste se uklopili u naš tim i da li imate dovoljno kompetencija za poziciju nakon čega javljamo odgovor.

Savet: Ne ignorišite ovu priliku. Prosečna ocena zadovoljstva naših zaposlenih u ovoj godini je 4.6/5 i "briga o zaposlenima" procenjena kao najbitnija vrednost naše kulture.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here