iOS Developer (Swift)

0
420

Malo više o nama i našem proizvodu 🙂

Mi smo domaća kompanija osnovana pre 13 godina, a bavimo se razvojem mobilnih i web aplikacija.
U prethodnom periodu smo razvili OmniShop, proizvod sa kojim želimo da pomognemo vlasnicima vebšopova da što brže, jednostavnije i jeftinije dobiju Android i iOS aplikaciju za svoju prodavnicu.
Mi smo OmniShop smislili i napravili i sad želimo da osnažimo tim talentovanim programerima koji će mu pomoći da ojača i ,,poleti” i koji će napredovati zajedno sa nama.

Koga tražimo?

Pre svega, želimo da se našem timu priključe ljudi koji će se sjajno uklopiti u isti, neko s kim ćemo da kliknemo (i da još dugo klikćemo), ko će želeti sa nama da raste i razvija se, jer kompanija raste kada rastu oni koji je čine 🙂
Ne želimo da se ograničavamo brojevima i godinama i etiketama seniornosti, ono što nam je najbitnije je kako misliš i kako radiš.

  • Želiš da sa kolegama kreiraš i rezultate i uspomene?
  • Oči ti zasijaju na majstorski napisan kod?
  • Voliš da učiš od drugih, ali ne libiš se da samostalno istražiš, predložiš, rešiš?
  • Kad pišeš kod, bitno ti je da je jasan i pedantan?
  • Iako je kod bitan, zanima te i da vidiš širu sliku i poentu projekta? ○ Voliš izazove i brzo stupaš u akciju?

Ako čitajući ovo štikliraš odgovore kao potvrdne, želimo da te upoznamo!

Šta dobijaš u Byteoutu?

1. Samostalnost i podrška

Byteout ekipu čine programeri sa različitim nivoima iskustva, od juniora do architecte. Rado dele znanja i prenose iskustva, a sa interesovanjem slušaju i nove predloge i perspektive. Ohrabriće te da samostalno rešavaš probleme, a biće ti i podrška na putu kada ti treba savet i usmerenje.
Pored kodiranja, imaćeš prilike da sarađuješ sa dizajnerima i komuniciraš sa klijentima jer naši programeri zajedno sa klijentima učestvuju u razvijanju rešenja.

2. Fleksibilnost

Naš tim ima potpunu fleksibilnost u radu i organizaciji vremena. Međusobno se dogovaramo šta radimo, kada i odakle. Svoje vreme i zadatke organizujemo kako nama najviše odgovara, uvek imajući na umu odgovornost prema timu, projektu i klijentu.

3. Digitalni nomadi

Svakog septembra spakujemo opremu i privremeno se preselimo u neke toplije krajeve da iskusimo i život digitalnih nomada.

4. Besplatan ručak

Hrana je veoma bitan deo našeg dana, a ručak je vreme kada se okupimo, napravimo pauzu od posla i proćaskamo s kolegama. Verujemo da dobra kafa podstiče dobar kod, da je čokoladica nekad neophodna za dizanje elana, a voće je naravno pola programerskog zdravlja. Sve te to čeka u našoj kuhinji.

5. Privatno zdravstveno i penziono osiguranje

Stalo nam je do naših zaposlenih, njihovog zdravlja, sigurnosti i budućnosti. Stoga mesec dana od zaposlenja startuje benefit privatno zdravstveno osiguranje, a nakon 6 meseci i benefit privatno penziono.

Kako izgleda proces?

  • Ti se prijaviš
  • Ukoliko procenimo da smo potencijalno fit, možeš da očekuješ poziv od našeg HR, da to i praktično proverimo
  • Naravno, ne može da prođe bez tehničkog intervjua (potencijalno i zadatka), gde ćeš imati priliku da upoznaš neke od developera sa kojima ćeš raditi
  • Ponuda

Ponudu kreiramo tek kada te upoznamo, dobijemo procenu znanja i očekivanja, i složimo se da smo jedni za druge.

Čekamo te.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here