Nešto više o nama…

Ovo je zaista jako uzbudljiv trenutak da nam se pridružiš! Algotech je kompanija koja posluje na tržištu od 1992. godine, naš tim je proaktivan, inovativan, fleksibilan i kao takav, kontinuirano se menja sa ciljem i velikim ambicijama da zajedno kreiramo budućnost sistem integracije i digitalizacije. Gradimo dobre odnose jedni sa drugima, prijatnu atmosferu, volimo da radimo i da se šalimo, saradjujemo sa preko 900 kompanija i pružamo podršku mreži klijenata koja broji preko milion korisnika. Želimo da modernizujemo način poslovanja, proširimo poslovanje na nova tržišta i kreiramo nove biznis segmente.

Kako znamo da se novi uspesi grade samo uz kvalitetne i vredne članove tima, u potrazi smo za kolegom ili koleginicom sa kojim ćemo podeliti znanje i dobru atmosferu u timu na poziciji Junior sistem inženjer.

Naš tim radi na implementaciji i integraciji vendorskih kontakt centar rešenja najvećih svetskih kompanija kao što su Avaya, Cisco, Genesys, Enghouse itd. U potrazi smo sa inženjerom koji će učestvovati na projektima od početnih specifikacija pa sve do implementacije i održavanja rešenja. Ukoliko tražiš priliku da učiš od profesionalaca sa višedecenijskim iskustvom, blisko sarađuješ sa iskusnim kolegama i doprineseš zajedničkom rastu – onda si možda baš ti prava osoba za ovu poziciju!

Šta bi bila tvoja zaduženja:

Kao Junior sistem inženjer, možeš da budeš siguran/a da ćeš uvek biti u dobrom društvu sa mnogo mogućnosti da rasteš i ostaviš svoj trag na nečemu većem.Tvoj mentor i naš HR će pripremiti onboarding plan koji će ti pomoći da postepeno uđeš u način rada i sve zadatke i aktivnosti na ovoj poziciji. Ako si ti baš taj/ta koji će se pridružiti našem timu, voleli bismo da ti kažemo da bi tvoji glavni zadaci bili:

  • Instalacija, konfiguracija, integracija i prilagođavanje softverskih komponenti i softverskih vendorskih rešenja
  • Pisanje skripti i rad u vendorskim alatima
  • Izrada tehničke dokumentacije i izveštaja o svom radu

Da bi se uspešno uklopio u naš tim:

  • Verujemo da je važno da budeš vredan, odgovoran, otvoren za komunikaciju i šalu, da predlažeš dobre i drugačije ideje, da uživaš u istraživanju i proaktivno učiš na različite načine. Takođe, važno nam je da:
    • Imaš završene studije ili si student završne godine tehničkih i/ili inženjerskih fakulteta
    • Poznaješ bilo koji proceduralni ili objektno orijentisani programski jezik
    • Imaš dobro znanje engleskog jezika

Šta možeš da očekuješ kada postaneš deo našeg tima?

Kada se priključiš našem timu, pre svega čeka te sjajan tim, pozitivna atmosfera, okruženje koje kontinuirano ulaže u tvoje učenje i razvoj i podstiče te da deliš nove ideje i unosiš inovacije u način rada. Naši zaposleni imaju različite benefite poput ručka u firmi na bazi keteringa, sjajno privatno zdravstveno osiguranje, team building aktivnosti i žurke, a na trenutnoj lokaciji imamo i dosta prostora za parking. Pored toga, nudimo i širok paket benefita koji uključuje FitPass, plaćene troškove kurseva jezika, putovanja po Srbiji i slično, a o detaljima možemo da porazgovaramo tokom intervjua – pripremi sva pitanja koja imaš! 😉

Naredni koraci nakon prijave i slanja CV-ja

Ukoliko se prepoznaješ u našem oglasu i želiš da postaneš član tima, radujemo se prijemu tvog CV-ja! Sve što te dodatno zanima o našoj kompaniji možeš detaljnije da pronađeš na našem sajt www.algotech.rs ili na našim stranice na socijalnim mrežama. Uvek nas možeš kontaktirati lično za detaljnije informacije u vezi sa pozicijom.

Cenimo svakog prijavljenog kandidata i zahvaljujemo svima na iskazanom interesovanju, međutim, samo kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani radi nastavka procesa selekcije. Svi kandidati koji budu pozvani na prvi krug razgovora, a i u dalje krugove procesa selekcije, biće obavešteni o rezultatima procesa selekcije i regrutacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here