Petoro dece koju je kidnapovao otac

0
244

Sumnja da je petoro dece oteto od strane oca  u Ontariju pokrenulo je Amber Alert sistem u ovom mestu.

Prijavljeno je da je svo petoro dece poslednji put je viđeno 19. septembra u Jordanu (Ontario) sa ocem Ajanom Mekdermidom, koji je bio osumnjičeni u ovom slučaju otmice.

Detektivi regionalne policijske službe Nijagara (Niagara Regional Police Service) u saopštenju za javnost objavili su da je istraga o otmici pokrenuta na osnovu Protokola o zlostavljanju dece u Nijagarskoj regiji.

,,Prijavljeno je da su deca nestala i da su verovatno u opasnosti’’ – pisalo je u izveštaju.

Vest koja je sadržala detaljne informacije opisa dece, oca i automobila koji je vozio objavljena je kasno u utorak popodne. Kao rezultat toga, policija je dobila više poziva koji su sadržali informacije o kretanju otmičara.

U sredu, detektivi iz jedinice za zlostavljanje dece uspešno su locirali očev automobil. Kada su ga zaustavili, bio je u društvu  22-godišnje žene u okolini Kristalne plaže, dok su deca bila u obližnjoj vikendici.

„Informacije koje su nas dovele do osumnjičenog Ajana direktno su povezane sa Amber Alert sistemom“ – rekao je policajac Fil Gavin. On je dodao: „važno je naglasiti da je sistem funkcionisao savršeno i doprineo mirnom rešenju situacije.“

Deca su na sigurnom, a motivi oca se još uvek istražuju.

Чланак Petoro dece koju je kidnapovao otac се појављује прво на Nestali Srbija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here