Poreklo porodice Relic

3
3675

Zelela bih da ispitam poreklo svoje porodice, ali ne znam odakle da krenem. Znam da je pradeda, Trivun Relic imao sina Petra, mog dedu, koji je rodjen 1889.g. u selu G. Klosnic, Glina. Kasnije je ziveo u Rakovici, srez Slunj.

Ruzica Relic
Beograd, Srbija
[email protected]

3 KOMENTARA

 1. Postovana Ruzice,
  Zovem se Srdjan Relic, i stanujem u Starim Banovcima, opstina Stara Pazova. U Starim Banovcima smo vec 5 generacija. Slavimo Svetog Jovana. Ako ste zainteresovani za jos informacija slobodno se javite. Veliki pozdrav, Srdjan

 2. Pozdrav Ružice,

  Moj čukundeda, očev pradeda se zvao Petar. Njegov sin Mile, moj pradeda, došao je iz Klasnića kod Gline, u selo Panjani, opština Kostajnica, da radi kod zanatlije stolara. Gde je zaradio kod njega parče njegove zemlje i pored stolara napravio kuću, u kojoj su rođeni moj deda, otac i ja.
  Za Petra smo saznali kad smo sređivali papire ono vlasništva kuće, gde se Petar pojavio kao vlasnik zemlje gde nam je kuća. Što govori da je Mile bio maloletan kad je zaradio to parče zemlje, pa je morao u knjigama da upiše Petra.

 3. Molim vas da mi objasnite odakle vam ovi podaci, jer ja to nikada nisam objavila, niti tražila vašu pomoć. Sa kojim pravom to objavljujete. Dajem vam par dana da to skinete ili ću preduzeti pravne mere protiv vas.
  Ružica Relić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here