Poreklo prezimena Stanimirovic

4
11535

Zelela bi da se kod mene jave svi koji se prezivaju Stanimirovic,a to je moje devojacko prezime,moji su rodom iz Gornje Lopusnje kod Vlasotinca i slava nam je Sveti Nikola.Pozdrav

Smilja Markovic
Nemacka,Berlin
[email protected]

4 KOMENTARA

 1. Ja sam iz Gornje Lopušnje kod Vlasotinca, roğen sam 1961 godine, dobro poznajem sve stanovnike ali neznam da se neko preziva Stanimiroviæ,ako Vam nije teško dajte mi bliže t.j.preciznije podatke.

  Stojanèa Stojanoviæ
  Vlasotince,Srbija
  [email protected]

 2. Ako si iz Gornje Lopusnje kako kazes, i poznajes ili si poznavao sve stanovnike jer su neki i pomrli, onda si morao i da poznajes, Najdana Stanimirovicakoji ima 2 cerke Slavicu i Smilju, Slavica je gore u Lopusnji jos, a Smilja udata u Vlasotincu.Ja sam unuka od Aleksandra Stanimirovica njegovog rodjenog brata koji se odselio jos davne 53 godine za Beograd, ali je redovno dolazio tamo dok nije umro 1988 god.

  S.Markovic.rodj Stanimirovic
  Berlin
  [email protected]

 3. Upravu si, napravio sam veliki previd.Igrom sluèaja mi smo roğaci i to veliki.Tvoj deda Aleksandar i deda Najdan imaju roğenu sestru koja je nažalost umrla kao i oni a zove se Milanka.Ja sam unuk od Milanke kao sto si ti unuka od Aleksandra.Moj roğeni stric Èedomir je prizeæen kod Najdana za Smilju koje je znaèi moja roğena strina.Moja majka se zove Radmila a otac Nikola.Pretpostavljam da si ti Stanojina æerka.U više navrata tvoj deda je spavao kod nas u Vlasotincu jer je roğeni ujak moje majke.Raspitaj se kod svojih o ovome i voleo bih da se javiš.Ja se zovem Stojanèa Stojanoviæ unuk sam Milanke i Danila a sin Radmile i Nikole.Pozdrav !

  Stojanèa Stojanoviæ
  Vlasotince,Srbija
  [email protected]