Ako iko zna, ili ima bilo kakvu informaciju o poreklu prezimena Zekic i koje su nacionalnosti, bio bih mu zahvalan na bilo kakvoj informaciji.

Marko Zekic
Nis, Srbija
[email protected]

7 KOMENTARA

 1. Zdravo Marko

  Zekic, Grahovo, grana podrucnih Murica. Radeva Mala kod Rozaja, dosli su iz Berana. Brnjica kod sjenica, ogranak Obadovica, iz grane Kovacevica, iz Bozica & Konjuha kod Andrijevice!

  Babacic u bjelopoljskom podrucju u Tucanima & Gornjem Bihoru jesu iz Njegusa kod Cetinja. Srodni su tvojim Zekicima, kod Rozaja & Obradovicima u Gornjim Selima u Vasojevicima! Nisam sasvim siguran, mislim da ih ima u Niksicu ili njegovoj bliznjoj okolini.
  Veliki pozdrav Nisu!!!

  S postovanjem, Markus Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 2. Zdravo Marko,
  Ja se devojacki prezivam Zekic i moji su poreklom iz Bratunca a mesto boravka su nastanili u LAZAREVCU,ako smo u nekom srodstvu javi se
  Pozadrav Slobodanka Zekic Kuzmanovic

  slobodanka kuzmanovic
  lazarevac,srbija
  [email protected]

 3. Pozdravljm sve zekice ja mislim da smo mi potekli iz istocne hercegovine iz mjesta havtovac kod grada gacko,jer otamo su moji preci,znam po mom djedu i njegovom ocu

 4. Ovako, Marko,
  Najprije, reci nam koju slavu slave tvoji Zekići, jer vidim po imenu da si Hrišćanin.
  Moji su ovi, koje je naveo prvi komentator, tj. od Obradovića, grana Kovačevića, Vasojevići, slave sv. Vasilija velikog.

 5. Lijep pozdrav! Ja sam djevojacki Zekić, moji su podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, malo mjesto blizu Sanskog Mosta. Takoder bih voljela vise saznati o svom prezimenu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here