poruka za kjaru koja je spas za vecinu nas

0
976

draga kjaro,nedavno sam te molila da mi pomognes u traganju za djedom koji je odstupio u cetnike a kasnije kako smo saznali napustio zemlju .ja sam mislila da je u australiji,medjutim zaklina mi se javila i rekla da po p[odacima koje ona ima on nije u australiji vec da probam sa amerikom.Nesto sam nasla na US.SEARCH sto zvuci interesantno.Postoji covjek\ RATOMIR SEKULARAC U CIKAGU.,ima92 godine i to bi mogao biti on.Medjutim oni traze oko40dolara za otkrivanjew pune adrese.NE ZNAM STA DA RADIM,DAJ MI SAVJET PLEASE!
POZDRAV TINA!d

buricvalentina
cetinje
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Draga Valentina
  Ja cu sada malo pogledati na americki imenik pa ti se javim.
  Jeli Zaklina pokusala doci do njegovih podataka u americi????Ako je nisi pitala molim te zamoli je da ti i ona pogleda, a ja ti se javim brzo.
  Pozdrav
  kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 2. Draga Valentina
  Da,postoji ali zove se Radimor Sekularac.Mozda je to on ali je promijenio ime.Nazalost uz njegovo ime nestoji ime od zene ili djece ili bilo tko od obitelji.Ali ja sam uvjerena da ce ti Zaklina moci reci nesto vise.Molim te javi se kada se cujes sa Zaklinom.
  pozdrav i negubi nadu.Mozda samo zaista blizu
  kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 3. draga Valentina, pre svega u velikoj sam guzvi pa nisam stigla nista da uradim , evo sada sam proverila, nazalost Radimor/kako ga navode/ je umro 1969 godine a bio je 1916 godiste i ziveo je u Ilinoisu. Pokusacu da idim da li je imao potomke…

  zaklina
  srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here