poruka za Vesnu Antonijevic

0
865

nasla sam Larisu Vladimirovnu iz Rusije.poslala sam joj mail preko facebook stranice i cekam da mi se javi.ne mogu procitati nesto vise o njoj sve dok mi ne odgovorii.vidjela sam fotografiju,mlada djevojka,plavusa,crne oci.ako je to ona i odgovori mi, poslacu ti njen mail.

jelena misic
doboj,BiH
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Zalim sto sam bezpomocan & nemocan da Vam izadjem u susret & pomognem oko odredjenog slucaja u Vasem podvigu. Ukoliko bilo kakva informacija preleti pred moje oci, budite sigurni na mojoj datoj rijeci da ce Vam biti dostavljena!
  Uzgredno, upitao bi Vas da li biste mogli na neki nacin da doznate njegovo mjesto rodjenja ili gdje je sad nastanjen?? Na taj nacin bi mogli siri regijon odredjene lokacije pretrziti putem pretrage bijelih stranica, naravno uz pomoc nasih drugova Zakline/ Zaki & Kjare. Koji su Vam eksperti za to & mogu Vam dostaviti spisak svih Vuckovica Vicka (mada mi je ovo vise nadimak nekog imena no samo ime!?) sa prilozenim postanskim adr., brojevi telefona itd. Tolko od mene za sad & u nadi da ovo neko od Zakline ili Kjare procita & budi sigurna kolko su u svojoj moci onice da ti pomognu.

  Zelim Vam svako dobro & spostovanjem, Markus Dj. Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 2. Jelo, moja izlozena poruka na forumu vezano za B. slucaj je urodila plodom! Neko se odazvao 2x, tvrdeci da je on ta osoba za koju trazite, odnosno putem drugog lica! Jedino sto se neslaze u izjavi je da se tvrdi da ova licnost nikad nije bila na odredjenom mjestu, kojeste ranije imentovali u Vasem pismu!?

  Bilo kako, ja sam Vam takotje poslao e-mail & u njemu proslijedijo e-mail adresu odredjene osobe za kojom tragate! Svako dobro & sve najljepse u zivotu!

  Spostovanjem, Markus Dj. Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here