Ljudi,molim vas da se javite svi oni koji se prezivaju TRAVICA.Kako bih znali otkud potjeèe prezime TRAVICA i gdje su sve Travice rasprostranjeni po svijetu…………Živjeli

Miroslav Travica
Karlovac
[email protected]

67 KOMENTARA

 1. OD MOJE BAKE MAJKA SE PREZIVALA DARA TRAVICA A KO IMATE KAKO SLIKO MOLIM VAS DA MI JO POŠALJETE NA E-MAIL.ZNAM SAMO DA JE PREMINULA 1952 GODINE U KONÈAREVIÆ SELU

  nina mehanovic
  slovenija
  [email protected]

 2. Deda je poreklom iz Ervenika. Navodno odatle i potice prezime Travica. S obzirom da sam u tom kraju na Googlu nasla i selo koje se zove Travice, verovatno da zbilja odatle izvorno i potice. Velika nam je porodica, ali muskih naslednika prezimena nema mnogo, neki su u Nemackoj,Bugarskoj i Beogradu… Ako nesto saznate o poreklu i istoriji prezimena , podelite sa nama 🙂

  Ivona
  Beograd
  [email protected]

 3. tetke moga oca zvale se travica savica marta stefanija. to mi je stric rekao u torontu.

 4. ja se zovem travica kazimir [miro] zivim u aucklandu new zealandu.dosao sam u zealand 1994 godine. iz zadra, volio bi da razgovaram s travicama, mozda naidem na blize rodake. moji su iz kistanja dijed travica petar pokojnog milosa. bio je plemic. kad je mlad umro od 47 godina mala dijeca sve je pokradeno od zadra do mokrog polja imali su imovine u 18 mijesta . kuce , sume, zemlja zadar, bili brig, arbanasi’ crno, smokovic zemunik, gornji donji , biljane, benkovac., i jos puno mijesta.on je isao u skolu u austriji i zavrsio za mehaniku. u zadru je otvorio mehanicku radnju, pravio je prevozne kocije to je onda bilo veliko jer onda nije bilo auta, imao je jos 9 radnji u drugim mijestima. imao je rasvuda radnike, koje je poducavao. jednom se udario u prst, i dobio otrovanje krvi. doktor ostojic dao mu je inekciju a on odmah umro. onda nije bilo lijeka za otrovanje krvi. ostala mala dijeca i zena ganza ana iz visa, porijeklom iz turske hamza. ostao je moj otac miro stric niko, milan i tetka olga, nju je ustasa u komade napravio, isla je u primorsko mijesto za vrijeme drugog svijetskog rata u posedarije po hranu. nisu imali nista jesti. docekao ju je u murvici ustasa verunica vezao za kar,ranio je puskom u nogu, a posle ju je napravio u komade. optuzio je da je partizanski spiun. nasao ju je rajcevic u kanalu i u satorskom krilu odnio je u smokovic i zakopao u grob doktora portade. stri niko kad bi dosao u zadar uvijek bi uredivao grob. moj otac miro bio je u partizanima, penzju su mu dali 1961 roden je 1993 a stric niko bio je u talianskoj vojsci. imao je kanadsku i taliansku penziu. on me je povukao u kanadu 1969 godine ima dva sina i dvije ceri s pravom zenom vodopijom milevom iz zadra. volio me je pa mi je cijeli svoj zivot ispricao. rekao mi je da se u zadru htio rastaviti s zenom, jer mu je pravila neprilike. dok je on bio u talianskoj vojsci ona je bila uvijek u drustvu rajcevia, to je njemu smetalo.u splitu je zensku po prezimenu feric i rodila mu je dijete tenisaca nikolu pilica. on je meni ovako rekao posle pet mjeseci kad sam dosao u toronto. sinko tonci pilic mesar to je moj sin sinko tako se dogodilo. on je spomenio ocuha ali on se zove krsto, valjda je zaboravio ime on je perfekt govorio talianski,jugoslavenski je iskrivljavao rijeci.kad bi mu doslo pismo rekao bi dosla mi je knjiga, dodi samnom kazete, rekao bi kasete i jos puno toga . zivio je pod italiom u zadru. moj stric i nikola pilic bliznaci isti su imamo oci na babu ganza anu, da imam vasu adresu slike bi vam poslao dosao je iz munchena u opatiju i tu trenia tenisace.otvorite google napisite nikola pilic u opatiji video, kazu mi evo ti brata darka isti su ja osisane glave isti smo . rekli su mi nasi tu u ducanu ,isti si nikola pilic on ima gene moga srica i oca.

 5. oprostite na greski moj je pokojni otac roden1903

 6. moja baba rodila je 14 dijece, a 10 je umrlo od gripe spanjole. jednu su kucu u crnome zapalili.

 7. ako netko zeli zvati, zenin mobil broj telefonaj je 0211326158 alida travica.

 8. zaboravio sam jos reci, dijed travica petar imao je cetiri sestre. savicu, martu, stefaniju a cetvrtoj sam zaboravio ime. jedna se udala za matica i imala dva sina. jednog sina na u kolovaru[ bas u manifaturi u moru povuklo ga je nest, i zauvjek nestao. mozda ga je povukao morski pas ili propao u neku provaliju, tako kazu. posle drugog svijetskog rata, otisli su u brooklyn. sin joj je tamo izucio za doktora. doktor matic.

 9. hajde dajte jos komentara, sto toliko dugo cekate.jja volim travice, i volim samo postene druge familije.

 10. cekam na dobre ocale, slabo vidim pa pogresim. nemoj te mi zamjeriti. ja sam roden 14. 7. 1944. puno njih mi daju 55godina. nikad ne pijem alhohol.

 11. zasto ste sliku izbrisali recite, ljepa slika.

 12. pred rat 1990 zare strbac prodaje na bilom brigu travica petra zemlju. to mi je rekao pantalon na poslu. on ima kucu na bilom brigu, pa je vidio papire cija je zemlja rekao mi je. napisao mi je na papiru koliko zemlje i dao mi je taj papir, kojeg jos imam. rekao mu je to je travicina zemlja, a on njemu odgovorio, bila je ali vise nije. taj novac uzeo za sebe. tako su krali crvenoknjizicari, i bogatili se. mi cijeli zivot samo da prezivimo. da sam ja nega vidio kako prodaje , dao bi mu tom lopovu cijelu sacmaricu u celo. budi dobar i posten, svako te gazi. moj otac je bio partizan,ali nikad nije htio uzeti tu lopovsku crvenu knjizicu, jer je znao s kim ima posla. on je u dusi bio gospodin, pa nije htio imati takvima posla. ja to vam tako pisem jer od dijenstva sam bio bijesan, jer smo posle rata slabo zivijeli. stanovali smo u kuce kapunere minime. majka mi je isla brati travu , jer nismo imali sto jesti. otac se snalazio za hranu kako je mogao. ti lopovi koji su nas pokrali nisu nam nista poslali sto su sadili na nasoj zemlji. takvi zasluzuju metak u celo.koliko toga mogao bi reci kako smo ruzno prosli u jugoslaviji.samo volim karakternog dobrog srbina i hrvata. ja u svom zivotu nikome nisam iglu uzeo miljarde biljone posto istina. mene nije briga niti malo sto ce te misliti o ovome sto pisem, cijela moja familija je ostecena od jugoslavenske drzave. mi nismo bili niko i nista. nego vrijedni, radni , sposobni i pametni. nisam volio biti nista u takvoj drzavi. da sam zivio u americi od mladosti bio bi veliki novc za normalan zivot. jugoslavija je nama bila sprega. nismo smijeli nista, ili pendreci su radili ako bi rekao istinu. ova ustaska drzava nije nam nista dala, kuzman kaze pravda ce se ispraviti, svi cemo biti bogati, ali je sve sebi pokrao.to su karakteri od govana. moj otac ja moj brat darko tako siromasni gladnog bi nahranili i napili jer smo cijeli zivot bili dobri. pitajte nase susjede ako ne vijerujete kakvi smo bili. moj otac pravio je sendvice gladnoj dijeci. zaboravio sam reci da je moj otac zivio u americi, da znate sta bi on stvorio. imao je veliku sposobnost u trgovini, a stric u kanadi, nije bio trgovac. kad me je povukao u kanadu, u sobi su mu visile dvije diplome key award s njegovom slikom . radio je u robnoj kuci simpson search u torontu. napravio je da simpson dobro posluje. ako mi ne vijerujete pitajte u simpsonu. ja nikoga ne lazem , ja samo govorim istinu. ne volim lopove i ubojice. ubojica nije onaj koji je ubio da se obrani, a lopov nije onaj koji od gladi hoce da se nahrani.

 13. drzavnici kazu lopvi kradu. to sto lopovi kradu to je sitnica prema onome sto drzavnici puste miljarde kradu. to je narod vidio od vas , pa i oni kradu, jer imaju bijedan zivot. samo je drzava kriva za to. neka izbace lopove iz vlade. ne mogu jer su skoro svi lopovi.nisam se u svom zivotu nikada ruzno izrazavao prekipilo mi je pa sada hocu, jebo ih magarac dok nadosa parip tako iskvrene. ja svoj cijeli zivot zivim skromno, samo da se prehranim. inikome nisam centu uzeo u svom zivotu. takve treba najprije opomenuti, ako bi i dalje krali, odmah ih obisiti. ne zelim nikome smrt, ali takvi su to zasluzili. radi nevaljale drzave jadan narod pati.

 14. mome najvrjedniom bratu tenisacu nikoli pilicu bivsa jugoslavija ga je sputavala, a nas vrijedne pametne koji su znali stvarati, su pokrali i nista nam ostavila uzela drzava , i dala i sve nekarakternima,koji nam nisu nikad poslali od poljoprivrede nista. kurbini sinovi i veliki lopovi. takvima samo sacmarica u glavu. a mi u jugoslavij patili. kako voliti takvu jugoslaviju. radila dosta toga neisprvno. jedva sam cekao od dijetnstva da otidem od nje jer mi je sve u njoj falilo. otac mi nije mogao kupiti igrackicu, samo se borio da imamo se prehraniti. nemam nikakve lijepe uspomene iz jugoslavije i ustaske hrvatske. jebe se meni za nevaljane, ne bi im dao ruku da ih izvucem iz ztvog blata. dobre ljude ja poznam, za njih sve bi napravio. ja vidim ko je lopov i ko je ubojica, zato vidim jer sam jako cist u svemu pa zato vidim. kao moj stric nikola otac od tenisaca nikole pilica. vracao je sve okrvavljene ustasetine iz italije. bio je sef policije u italiji, i jako pametan kao moj otac miro. a neokrvavljene je pustao, rekao mi je u torontu i puno toga jos. nije volio jugoslaviju jer ih je pokrala i napravila sirotinju. zato ima i pravo. sve ima zasto i krosto. taljanski je perfektno govorio i jako je volio italiju.da je bio jugoslavenski borac dobio bi kurcevu penziju kao moj otac. koliko puno ostataka je dobio od italije. a jugoslavija samo da te pokrade. ja tebe kruhom a ti mene s kamenom. ko meni zasluznom dobro napravi, ja duplo uzvracem volim i cijenim. ako niste takvi gonite se u tri pizde materine. u ratu su me srbi zvali da idem ratovati u krainu, a ja sam im rekao da idu ratovati oni lupezi koji su nas pokrali, a oni da ce to reci mladicu. a ja bilo bi mi drago da mu to kazete.

 15. travice su postenjacine, zasto se ne javite nemojte da se razocaram u vas. ako se ne javite necu imati ljepo misijenje o vama, ako se meni prepostenome ne javite preko dopisivanja, ili zenetinog telefona.zenetina bodulica me uvijek nervira i sputava luda jedna i jos puno toga, pa gubim zivce pa zasluzuje da je dobro izbubetan. nemojte da se naljutim na vas, na tako postene travice, ja smatram da su travice posteni.

 16. ko zna koliko ste puta razvodnjeni, pa ne osjesate nista. cistokrvni generacija dva, vi ste prave travice. pa se javite, razvodnjeni se ne javljaju zato.

 17. dragi moj posteni nikola pilicu, i najbolji tenisacu svijeta. volio bi te viddjeti i izljubiti.zivis u opatiji, pa otidi u zadar s svojom zenom i posjeti moga dobrog brata darka, isti je ti, u moju sestru drecun olgu.zivot je kratak, nemoj mi se razboliti dragi braticu pilicu. idi bit ce ti drago. voli te tvoj brat miro. da si bio mesaar sve bi osjecao isto. trazio sam te kao mesara onako kako mi je rekao strig samo to sto si procitao ovako miro tonci pilic pilic mesar to je moj sin, sinko tako se to dogodilo. nisam ga dalje pitao jer mi je bilo nezgodno onda, da sam ga pitao sve bi mi rekao. rekao mi je i ime tvoje matere, ne mogu se sjetiti, anka, ili marija , pa nisam ti zato prije rekao. on bi ozenio tvoju majku, ali nije mogao ostaviti dijecu na ulici. kao tailjanskog borca , italija ga je imenovala za sefa polcije. sve je okrvavljene ustase vracao u jugoslaviju, a neokrvavljene je pustao.ustasa verunica tetku ti olgu na putu u murvici napravio je u komde nosecu, to mi je rekao sin nikole rajcevica na poslu.stavio je u satorsko krilo i zakopao u grob doktora zaboravio sam tocno ime tog doktora, neznam je li je portada ostojic i jos treci neznam volim sve tocno reci, ali se zaboravi, pise na grobu cija je grobnica.

 18. brate pilicu, [moj brate darko isti ste] ti si osjetljiv kao ja tvoj brat miro, a sada sam promijenio taktiku. pa nemoj da se niti malo sekiras ako ti neko dubre nesto lose kaze.kaze se ispred dobrim konjem velika prasina se dize.jucer sam bio prvi put u dvadeset i sest godina u osam sati navece, samo da vidim te koji dolaze za docek nove godine, te babetine na ulaznim vratima koje prodaju karte tako su antipaticne i odvrantne, gore su od maurke. ovdje ako malo glasnije govoris izbacu te vani svakoga i zabranjen ti je ulaz. lud narod. treba jedna celicna sipka pa takvu odvratnu osobu isprebijati po gnjilim mozdanima. dosta ima odvratnog naroda. samo ih podrepiti tako neljubaze u guzicetinu. odjebi vila dalmacija. i ustaski hrvatski klub. pitao sam jucer ko je srb i neke koji su hrvati, neznam jer sam tu prvi put. vecinom su rekli da su makedonci. bugari, jedan mi je rekao da je iz korcule. one nas neuljudne samo im dati nogon u pizdu sve skrivaju. i drugi su koje sam vidio. odjebite takvi. ne mogu se oni s menom staviti po karakteru. vecinom su ljudi crni kao tava da ih ne bi sinjemore ne bi opralo koliko su cadavi, oni koji su cadavi,

 19. pogrjesio sam, djed petar mi se ozenio u 24 godini,i imao 14 dijece. prije su se rano zenili. brat mi se ozenio od 42 godie a ja u 27 godini. svi mi nekada pogresimo, dogodi se.

 20. neznam kako bi se rastavio od zene. cijelu mi je mladost unistila bodulica. ako bi se rastavio samo bi volio naci, zenu postenu. ako ne necu se nikad vise zeniti. jedan put sam se vergine ozenio.i samo stvorio dvje djece, i posle 40 godina nisam imao posla s tom zenom. ni s drugim zenama. imao sam velike komplekse to sto sam bio siromasan i bez posla kao mladic.

 21. sve sto imam za reci, sve cu reci. pa cu onda prestati pisati. druga sestra, travice petra se udala za kolanovica iz zadra. zivijeli su u italiji, kolanovic severino.

 22. nisam jos rekao ovo. kad su partizani uhvatili ustasu verunicu, moj otac miro i stric niko,dosli su u zatvor kod njega. tukli su ga tako jako u stomak i po cijelom tjelu da je samu krv povracao. posle su ga partizani streljali.

 23. posto mi se pilic nije javio, stavit cu slike pa da vidite. to sam mu napisao ako se ne javi, da cu postaviti slike ovdje. on kaze da voli imati samo posla sa talentima. a stvoren je od nas talentiranih. mi njega trazimo, jer je od nas travica stvoren. kad stavim slike zacudit ce te se kako je moj otas i stric pravi su bliznaci.

 24. pogeesim u pisanju zato, sto sam jako uznemiren otkad sam dosao gvdije u zeland. kriva mi je za to ta lazljiva zenetina i taj njezin mulac, za to . oboje imaju istu veliku nosinu. dosta bodulica se vole pariti s rodom. takve zasluzuju, dobra celicna sipka i glave im isrebijati i probiti s njom. druga mi je smetnja, pijem tablete za panik atack i diabetis. za to mi je kriva zasrana lopovska jugoslavia i zasrana lopovska krvnicka ustaska drzava, to se vidi sto hoce kolinda. po izgledu ja vidim, muz joj je pravi ustasa.gospodo jeli vas je sram, gospodo. trebao bi ja tu zenetinu s kojom zivim i njezinog sina isprebijati celicnom sikom da joj glava pukne, kao zoranovoj zeni iz borce. zena mu je spavala s sinom kako kazu pa se mozda s njim posexsala, pa je zato ubio. puno zena vole promijene, jer su pojebljive, vise nego muskarci.toj mojoj zeni bodulici nikad od pocetka od kad sam je ozenio, nikad joj nije na pamet dolazio na pamet sex ja ne bi nikog ubio. nego ostavio pogresio sam sto sam ozenio bodulicu. samo sam kriv za to i nista drugo. bodulica mi zena je jako vrijedna cista jako pametna i sve kupuje za kucu sto treba a najvise hranu. takva je od pocetka bila. volio bi da je to sve greska. morat cu ponovo provijeriti adio kazetu. ona je najvise za dijecu i mene a za sebe najmanje. samo volim istinu. ne volim nekoga zanista optuziti. s njom ovdje 26 godina nemam pravog kontakta,i prije u zadru jako malo, rekla je jednom da nju ne zanima sex.

 25. ja bi odmah stavio slike sike na kompjuter ali jos neznam kako se stavlja. ako kazem zenetini da ona mi stavi sike, ona ne bi. mort cu nekoga pitati ili zvati u kucu , da mi stavi slike u kompjuter. valda sam prije mogao u lipoj nasoj zasranoj i lopovskoj kupiti kompjuter. bio sam u ratu u podrumu u hotelu zagreu s familjom. bome su padale non stop po gradu. isao sam pjesice u vinilplastiku na posao drzavnom ustaskom krivnjom, splitska, lopovska banka od minus 10 maraka, ustase su mi napravili 3000 maraka interesa. nisu mi uzimali 40 posto od place, nego cijelu placu. jedanajes mijeseci nisam dobijao placu. kako sam mogao s familjom zivjeti. vinil plastika je sve bombardirane stojeve dali popraviti i ofarbti, rekavsi da su kupili nove u italji. lesinari novce podjelili. libero komunisticki mafijas bodul on je kako vitar puse sef pogona brizgalice kupio je brizgalce, imao ih je u svojoj kuci, prah krao iz vinil plastike , vidio vrice praha izlaze iz tvornice.bio koperaciji s tim lopovima i direktorom crnosijom. za takve treb im jedan staljin, da takve sve pobije.5000 maraka dionicasve nisam dobio. ja ne bi se proda za miljarde i milarde to je istina miljarde posto ja sam cist kao isus tako se kaze. ne volim ja nemoralne drzave i bez zakona takve pa se gonite u pizde materine . treba vam se u usta posrati jer niste ljudi nego krvnici i ustase i to ste sami rekli ida ste ustase . marsirate gradom i pjevate ustaske pjesme. ja sam po prirodi psiholog pa vas dobro citam kakvi ste. ja znam kako disete. ja sam travica nisam mogao uciti skolu odmah od dijetinstva u vasoj nevaljanoj nepostenoj vlaskoj drzavi. to ste vi sve napravili da tako pisem. ja hocu ustase jedne krvave da mi vratite opljackne kuce.delozacija delozacija, delozacija. samo za vas da licno za vas i podilite za sebe jeben vas ko vas je stvorio izmetino jedna. gdje se vi mozete s menom staviti ja sam travica travice su humani i veliki a ustasu bi odmah ubili , dobre ljude vole kao bracu.

 26. nisu jos nista odgovorili travce. to onda nisu travice. treba da se jave prave travice,

 27. nikola nisi se javio jedan moran ti reci nevaljance, zvao sam ti sestru anu u split. poslao sam je sve slike. rekla mi je da najbolje da ja dodem u split. imam sve to snimljeno . nevaljance zasto se ne javis. rekao sam ti da mi posaljes sliku tvoga ocuha krste i tvoje matere. nisi mi nista odgovorio. zato sam jako ljut, pa cu te uskoro poslati u tri pizde materine. rekao mi je rodak ganza jadran da si jako los covijek . nisam mu vijerovao, a sada vijerujem.stebom sam uvijek kad sam razgovarao lijepo razgovarao . mozda se bojis da se dozna da st vanbracan sin , nas velikih humanih postenih travica.gdje se tvoj ocuh krsto staviti s travicama s tvojim pravim ocem nikolom. bio je veliki pjevac, joso spralja jje prema njemu nula. za mariju lancu mi je rekao u kanadi da je mario panca da je gutao note i da nije prosao milansku skau. kod moga strca toga nije bilo. mogao je raditi u skali de milano bio sam ja i on kod spralje u restrant i zapjevao pjesmu torna surijento, kaze se stani pani kad se naglo zaustavis. spralja ga je s uzivansijom slusao vidio sam.kad jedosao u penziu u zadar, kupio je brod. isao je na ribolov s danom marsanom. cuo je kako mi stric pijeva, rekao mu je ja ne mogu kao ti. lili ga ne voli jer je prokuzio kakva je. rekao mi je nisi smio nju ozeniti. pravo mi je rekao. pilicu cuo sam da i ti lijepo pjevas. kakav otac takav kotac.

 28. u zadru sam se razbolio od distonie neuro vegatative bolesti. doktor skara radio je u vinil plastici, i dao mi je recept koje cu tablete piti. doktor skara je dobar covijek, i jako ga volim, jer je human. to mi je sve dala jugoslavija, i lipa nasa. ja sam zivio uredno, bez pica alhohola.samo sam stenja u tim drzavama.

 29. evo vidite s kojom bandom zivite. otvarao sam travicino selo, ili selo travicino, i nema dugo uvijek mi se otvaralo. evo sada otvaram i vise ne mogu dobiti veliku veliku travicinu imovinu pokradenu. ustasetine sve skrivaju, vise nego sto je jugoslavija skrivala, sve takve lopove na polozaju, treba dovesti paripa da ih jebe u smrdljiva usta i smrdljivu zasranu guzicu.jeben takve drzave bez nikakvog drzavnog zakona. samo lopovluk. skupite se narode i te lopove prebite. oni nesmiju biti u drzavi . nego samo posteni ljudi. koji ce stvoriti postenu hrvatsku.

 30. nasao sam ime koje zapisem i stavim u kutiju da ne bi zaboravio, i druga imena. grob u smokovicu je grob doktora desnice u kojem je zakopana preklana i napravljena u komade moja tetka olga od ustase verunice.

 31. otvorite travica kazimir na googlu, pa ce te me vidjeti.

 32. darko sestri nikole pilica ani sam poslao slike nase familje, i striceve familije , i posle sam zvao je telefonom. rekla mi je da li sam njezinom bratu poslao slike. rekao sam da jesam, a ona meni sto on kaze, a on meni da nije.nece da kaze da je vanbracan. ona meni da je najbolje da ja dodem u split. imam taj razgovor snimljen.ja hocu da se dozna istina ciji je on pravi sin.zato ti otidi u split i posjeti je pa ce vidjeti drugog brata.ona je kcer od krste a nikola pilic,nase krvi. otidi i u opatiju s zenom iprije posijeti zenu mu miju kad on bude trenirao tenisace,tako ce vidjeti istog drugog muza.otvori na goglu nikola pilic u opatiji. pa ces vidjeti kako ste isti. on to ne moze sakriti,jer voce dalje stabla ne pada.ono stomi ja stric rekaou kanadi , miljardu posto istina. ja nikad nisam lagao,i sve lazljive lopove, kriminalce. ja sam u svemu cist posto 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 zato me ne vole sto sam prepossten. i zato nemam posla, s olosem. darko nasao sam na goglu narodne novine 2016 zemlja u smokovicu. reci sto je to. samo jedan komadic zemlje, a sto je s zgradom.kad je stric 1973 dosao u penziju dobili smo papire da imamo 54 parcele s zgradom.sto je pokradeno a pogotovo zgrada , to je uvijek nase, oni nemaju papire da su je kupili, neka pokazu papire.hocu dellozaciju delozacju ; delozaciju od tog lopovskog naroda i lopovske prijasnje drzave koji nam nikad nista nisu dali od nase puste imovine. pljujem takav narod i tu drzavu. a lopovsku zasranu nasu jeben vas jer ste u svemu neispravni i takve na polozaju jeben ih u guzicu s kurcom od paripa

 33. darko sestri nikole pilica ani sam poslao slike nase familje, i striceve familije , i posle sam zvao je telefonom. rekla mi je da li sam njezinom bratu poslao slike. rekao sam da jesam, a ona meni sto on kaze, a on meni da nije.nece da kaze da je vanbracan. ona meni da je najbolje da ja dodem u split. imam taj razgovor snimljen.ja hocu da se dozna istina ciji je on pravi sin.zato ti otidi u split i posjeti je pa ce vidjeti drugog brata.ona je kcer od krste a nikola pilic,nase krvi. otidi i u opatiju s zenom iprije posijeti zenu mu miju kad on bude trenirao tenisace,tako ce vidjeti istog drugog muza.otvori na goglu nikola pilic u opatiji. pa ces vidjeti kako ste isti. on to ne moze sakriti,jer voce dalje stabla ne pada.ono stomi ja stric rekaou kanadi , miljardu posto istina. ja nikad nisam lagao,i sve lazljive lopove, kriminalce. ja sam u svemu cist posto 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 zato me ne vole sto sam prepossten. i zato nemam posla, s olosem. darko nasao sam na goglu narodne novine 2016 zemlja u smokovicu. reci sto je to. samo jedan komadic zemlje, a sto je s zgradom.kad je stric 1973 dosao u penziju dobili smo papire da imamo 54 parcele s zgradom.sto je pokradeno a pogotovo zgrada , to je uvijek nase, oni nemaju papire da su je kupili, neka pokazu papire.hocu dellozaciju delozacju ; delozaciju od tog lopovskog naroda i lopovske prijasnje drzave koji nam nikad nista nisu dali od nase puste imovine. pljujem takav narod i tu drzavu. a lopovsku zasranu nasu jeben vas jer ste u svemu neispravni i takve na polozaju jeben ih u guzicu s kurcom od paripa drage moje cure otvarajte vasa postena vrata.

 34. darko sestri nikole pilica ani sam poslao slike nase familje, i striceve familije , i posle sam zvao je telefonom. rekla mi je da li sam njezinom bratu poslao slike. rekao sam da jesam, a ona meni sto on kaze, a on meni da nije.nece da kaze da je vanbracan. ona meni da je najbolje da ja dodem u split. imam taj razgovor snimljen.ja hocu da se dozna istina ciji je on pravi sin.zato ti otidi u split i posjeti je pa ce vidjeti drugog brata.ona je kcer od krste a nikola pilic,nase krvi. otidi i u opatiju s zenom iprije posijeti zenu mu miju kad on bude trenirao tenisace,tako ce vidjeti istog drugog muza.otvori na goglu nikola pilic u opatiji. pa ces vidjeti kako ste isti. on to ne moze sakriti,jer voce dalje stabla ne pada.ono stomi ja stric rekaou kanadi , miljardu posto istina. ja nikad nisam lagao,i sve lazljive lopove, kriminalce. ja sam u svemu cist posto 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 zato me ne vole sto sam prepossten. i zato nemam posla, s olosem. darko nasao sam na goglu narodne novine 2016 zemlja u smokovicu. reci sto je to. samo jedan komadic zemlje, a sto je s zgradom.kad je stric 1973 dosao u penziju dobili smo papire da imamo 54 parcele s zgradom.sto je pokradeno a pogotovo zgrada , to je uvijek nase, oni nemaju papire da su je kupili, neka pokazu papire.hocu dellozaciju delozacju ; delozaciju od tog lopovskog naroda i lopovske prijasnje drzave koji nam nikad nista nisu dali od nase puste imovine. pljujem takav narod i tu drzavu. a lopovsku zasranu nasu jeben vas jer ste u svemu neispravni i takve na polozaju jeben ih u guzicu s kurcom od paripa drage moje cure otvarajte vasa postena vrata. samo vijerrujete lopovima a meni prepostenom ne vijerujete, neka vas je sram. budite cure moje pa cu vas poljubiti,

 35. hocu da kazem jos i ovo, sto mi je rekao jedan jako karakteran pravnik, kad sam bio na pijaci da prodam nove cipele koje sam dobio od firme vinil plastike. nisam imao za kruh, pa sam isao da ih prodam na pijaci. dosao je k meni,jedan visoki pravnik, a ja mu kazem da prodajem cipele. rekao mi je njegovo prezime i ime ali sam zaboravio. rekaomi je da je katolik, ali da ima srpsko prezime.ja sam njemu rekao , da saam ja travica. on meni je rekao da mi neznamo gdje imamo velike imovine.a ja njemu sam rekao kad ste pravnik napravite da nam se ta imovina vrati, ona je pokradena pa ce te i vi dobiti zemlje, a on meni, meni netreba ja je imam, to mu je bio odgovor, i vise nista. i u selima mozes naci dobrog i kulturnog naroda, takve volim. .ali on nije cist kao sanader velika seljacina i lopovcina. rekao sam u sebi,ti i tvoji su nas pokrali.

 36. hocu da kazem jos i ovo, sto mi je rekao jedan jako karakteran pravnik, kad sam bio na pijaci da prodam nove cipele koje sam dobio od firme vinil plastike. nisam imao za kruh, pa sam isao da ih prodam na pijaci. dosao je k meni,jedan visoki pravnik, a ja mu kazem da prodajem cipele. rekao mi je njegovo prezime i ime ali sam zaboravio. rekaomi je da je katolik, ali da ima srpsko prezime.ja sam njemu rekao , da saam ja travica. on meni je rekao da mi neznamo gdje imamo velike imovine.a ja njemu sam rekao kad ste pravnik napravite da nam se ta imovina vrati, ona je pokradena pa ce te i vi dobiti zemlje, a on meni, meni netreba ja je imam, to mu je bio odgovor, i vise nista. i u selima mozes naci dobrog i kulturnog naroda, takve volim. .ali on nije cist kao sanader velika seljacina i lopovcina. rekao sam u sebi,ti i tvoji su nas pokrali.

 37. hocu da kazem jos i ovo, sto mi je rekao jedan jako karakteran pravnik, kad sam bio na pijaci da prodam nove cipele koje sam dobio od firme vinil plastike. nisam imao za kruh, pa sam isao da ih prodam na pijaci. dosao je k meni,jedan visoki pravnik, a ja mu kazem da prodajem cipele. rekao mi je njegovo prezime i ime ali sam zaboravio. rekaomi je da je katolik, ali da ima srpsko prezime.ja sam njemu rekao , da saam ja travica. on meni je rekao da mi neznamo gdje imamo velike imovine.a ja njemu sam rekao kad ste pravnik napravite da nam se ta imovina vrati, ona je pokradena pa ce te i vi dobiti zemlje, a on meni, meni netreba ja je imam, to mu je bio odgovor, i vise nista. i u selima mozes naci dobrog i kulturnog naroda, takve volim. .ali on nije cist kao sanader velika seljacina i lopovcina. rekao sam u sebi,ti i tvoji su nas pokrali. bas vam je sve kurbanjski, sve kako vi hocete. ja sam zasluzio da mi otvarate ta vasa postena vrata.

 38. hocu da kazem jos i ovo, sto mi je rekao jedan jako karakteran pravnik, kad sam bio na pijaci da prodam nove cipele koje sam dobio od firme vinil plastike. nisam imao za kruh, pa sam isao da ih prodam na pijaci. dosao je k meni,jedan visoki pravnik, a ja mu kazem da prodajem cipele. rekao mi je njegovo prezime i ime ali sam zaboravio. rekaomi je da je katolik, ali da ima srpsko prezime.ja sam njemu rekao , da saam ja travica. on meni je rekao da mi neznamo gdje imamo velike imovine.a ja njemu sam rekao kad ste pravnik napravite da nam se ta imovina vrati, ona je pokradena pa ce te i vi dobiti zemlje, a on meni, meni netreba ja je imam, to mu je bio odgovor, i vise nista. i u selima mozes naci dobrog i kulturnog naroda, takve volim. .ali on nije cist kao sanader velika seljacina i lopovcina. rekao sam u sebi,ti i tvoji su nas pokrali. bas vam je sve kurbanjski, sve kako vi hocete. ja sam zasluzio da mi otvarate ta vasa postena vrata.zapantite ja pisemsamo isinuposto naveci broj koji postoji. doci cu kod vas da me streljate za neistinu.jeben sve lazljive,

 39. zaboravio sam reci,sto mi je taj pravnik rekao. rekao mi je da ce on braniti damira travicu.

 40. zaboravio sam reci,sto mi je taj pravnik rekao. rekao mi je da ce on braniti damira travicu.

 41. zaboravio sam reci,sto mi je taj pravnik rekao. rekao mi je da ce on braniti damira travicu. imam slabe zivce nemojte da me tao ispacenog ne uhvati napadaj. samo je mali komentar.

 42. otvorite na googlu travica kazimiir, prvi naslov gore facebook i kliknite,i vidijt ce te moga oca travicu mira i moju mater luciju.to sam stavio u kompijuter, ima nekoliko dana,a ostale sve slike cu staviti za nekoliko dana.mojih roditelja slike i moga strica slike, oni su to suzasluzili da ih stavim u kompjuter,jert su bil jako dobri. otvorite pijesmu lole novakovic dijeca pireja,i pri kraju pijesme, vidjet ce te lolu novakovic nasmijanu, potuno isto se smije kao moja mater. tako se dogodilo, da je nikola pilic, sin moga strica nikole travice, a lola novakovic kcerka moje matere travica lucije [ luce brale i knezevic majke iz vinjerca, i oca iz posedarija.to vam pisem da se dozna prava istina.u svijetu ima vise lazljjivog nego nelazljivog naroda.

 43. otvorite na googlu travica kazimiir, prvi naslov gore facebook i kliknite,i vidijt ce te moga oca travicu mira i moju mater luciju.to sam stavio u kompijuter, ima nekoliko dana,a ostale sve slike cu staviti za nekoliko dana.mojih roditelja slike i moga strica slike, oni su to suzasluzili da ih stavim u kompjuter,jert su bil jako dobri. otvorite pijesmu lole novakovic dijeca pireja,i pri kraju pijesme, vidjet ce te lolu novakovic nasmijanu, potuno isto se smije kao moja mater. i potuno ista je. voce ne pada dalje stabla. tako se dogodilo, da je nikola pilic, sin moga strica nikole travice, a lola novakovic kcerka moje matere travica lucije [ luce brale i knezevic majke iz vinjerca, i oca iz posedarija.to vam pisem da se dozna prava istina.u svijetu ima vise lazljjivog nego nelazljivog naroda.

 44. otvorite na googlu travica kazimiir, prvi naslov gore facebook i kliknite,i vidijt ce te moga oca travicu mira i moju mater luciju.to sam stavio u kompijuter, ima nekoliko dana,a ostale sve slike cu staviti za nekoliko dana.mojih roditelja slike i moga strica slike, oni su to suzasluzili da ih stavim u kompjuter,jert su bil jako dobri. otvorite pijesmu lole novakovic dijeca pireja,i pri kraju pijesme, vidjet ce te lolu novakovic nasmijanu, potuno isto se smije kao moja mater. i potuno ista je. voce ne pada dalje stabla. tako se dogodilo, da je nikola pilic, sin moga strica nikole travice, a lola novakovic kcerka moje matere travica lucije [ luce brale i knezevic majke iz vinjerca, i oca iz posedarija.to vam pisem da se dozna prava istina.u svijetu ima vise lazljjivog nego nelazljivog naroda, kad su u takvoj nezgodnoj situaciji, pa lazu. ja bi u u bilo kojoj situaciji da sam, rekao istinu. jedan je zivot i kratak , samo razumni i karakterni kazu istinu.svida mi se ona emisia u americi kad narod govori o svojim svim problemima. i tako se relaksiraju.

 45. otvorite na googlu, nechwuchs forderer niki pilic im gesparch akademie der. vidjet ce te nikolu pilica s sinom.otvorite kazimir travica, vidjet ce te moga pokojnog oca. na drugoj slici, koju cu staviti, pomaze mi jedan poznanik, kojog sam upoznao.moj otac sam s materom, potpuno su isti i potpuno ‘ potpuno, potpuno, se isto smiju, pravi bliznaci.brat od moga oca travica niko i otac nikole pilica, isti su. milijarde posto. nema lazi i mazi kod mene. ja sam jako opasan kad mi neko laze. nikad nisam lagao u zivotu. takav sam sretan kao takav.zasto lagatinarodu. ja dobar narod volim.

 46. otvorite na googlu, nechwuchs forderer niki pilic im gesparch akademie der. vidjet ce te nikolu pilica s sinom.otvorite kazimir travica, vidjet ce te moga pokojnog oca. na drugoj slici, koju cu staviti, pomaze mi jedan poznanik, kojog sam upoznao.moj otac sam s materom, potpuno su isti i potpuno ‘ potpuno, potpuno, se isto smiju, pravi bliznaci.brat od moga oca travica niko i otac nikole pilica, isti su. milijarde posto. nema lazi i mazi kod mene. ja sam jako opasan kad mi neko laze. nikad nisam lagao u zivotu. takav sam i zadovoljan kao takav.zasto lagati narodu. ja dobar narod volim. otvarajte mi ta vasa sveta postena vrata. rekao sam vam da ce me kolap uhvatiti cekajuci, dami otvorite vasa prepostena vrata.drzim knjigu u rukama, citam, jer volim da citam, onda mi pocimlje dolaziti, kao da ce me uhvatiti kolap. onda bacam knjigu. tomi je doslo jos u jugoslaviji, od nikakvog zivota, i od lipe nase,od koje sam pobijegao u nowi zeland. imam distoniju neuro vegatitivu, i panic atack. to sam sve zaradio u vasim zasranim lopovskim drzavama. tako svi ovdije tako misle, i kod vas, a nece da kazu jer se boje da ih ne ubijete. ubili ste lergu starog zadranina porijeklom iz italije, jjer je rekao istinu da je kalmeta lopov. sramvas bilo ubili ste covijeka, gori ste od srba.

 47. otvorite na googlu, nechwuchs forderer niki pilic im gesparch akademie der. vidjet ce te nikolu pilica s sinom.otvorite kazimir travica, vidjet ce te moga pokojnog oca. na drugoj slici, koju cu staviti, pomaze mi jedan poznanik, kojog sam upoznao.moj otac sam s materom, potpuno su isti i potpuno ‘ potpuno, potpuno, se isto smiju, pravi bliznaci.brat od moga oca travica niko i otac nikole pilica, isti su. milijarde posto. nema lazi i mazi kod mene. ja sam jako opasan kad mi neko laze. nikad nisam lagao u zivotu. takav sam i zadovoljan kao takav.zasto lagati narodu. ja dobar narod volim. otvarajte mi ta vasa sveta postena vrata. rekao sam vam da ce me kolap uhvatiti cekajuci, dami otvorite vasa prepostena vrata.drzim knjigu u rukama, citam, jer volim da citam, onda mi pocimlje dolaziti, kao da ce me uhvatiti kolap. onda bacam knjigu. tomi je doslo jos u jugoslaviji, od nikakvog zivota, i od lipe nase,od koje sam pobijegao u nowi zeland. imam distoniju neuro vegatitivu, i panic atack. to sam sve zaradio u vasim zasranim lopovskim drzavama. tako svi ovdije tako misle, i kod vas, a nece da kazu jer se boje da ih ne ubijete. ubili ste lergu starog zadranina porijeklom iz italije, jer je rekao istinu da je kalmeta lopov. sram vas ilo ubili ste covijeka,koji je rekao istinu, i da nije rekao istinu ne ubija se covijek kad nesto kaze. gori ste od srba.

 48. jedan ustasa mi je rekao da moram promijeniti prezime, i prijetio mi je da mogu nastradati , ako ne promijenim prezime.pitao me dali sam odlazio cesce u krainu. dva radnika su mi rekli da su morali promijeniti prezime, jer su se bojali da bi mogli nastradati.

 49. jedan ustasa mi je rekao da moram promijeniti prezime, i prijetio mi je da mogu nastradati , ako ne promijenim prezime.pitao me dali sam odlazio cesce u krainu. dva radnika su mi rekli da su morali promijeniti prezime, jer su se bojali da bi mogli nastradati.

 50. jedan ustasa mi je rekao da moram promijeniti prezime, i prijetio mi je da mogu nastradati , ako ne promijenim prezime.pitao me dali sam odlazio cesce u krainu. dva radnika su mi rekli da su morali promijeniti prezime, jer su se bojali da bi mogli nastradati.

 51. za nas i druge dobre nema nikakve pravde,politicke kolacice, napravite sto vece pa ce te imati jos vecu i posteniju lipu nasu, izrodi zasrani selacki. jbo vas magarac dok nadosa parip u guzicetinu. ono sto je gospoda kolinda rekla da ona ne podnosi nepravdu, od toga nema nista, nije nista napravila za pravdu. svaki tako kaze kad dode u vladu, posle te zajebe kao kuzman, rekao je svi cemo biti bogati, bolje da je rekao sad cu vas narode pokrasti, i svesebi uzeti. bog vidi ko je ko, pa brzo napravio da krepa lopov. tako ce i drugi, ko muci jadne dobre plemenite. osjetio sam da postoji neka sila, nisam prije vijerovao, a sada vijerujem jer sam to dozivio.

 52. za nas i druge dobre nema nikakve pravde,politicke kolacice, napravite sto vece pa ce te imati jos vecu i posteniju lipu nasu, izrodi zasrani selacki. jbo vas magarac dok nadosa parip u guzicetinu. ono sto je gospoda kolinda rekla da ona ne podnosi nepravdu, od toga nema nista, nije nista napravila za pravdu. svaki tako kaze kad dode u vladu, posle te zajebe kao kuzman, rekao je svi cemo biti bogati, bolje da je rekao sad cu vas narode pokrasti, i svesebi uzeti. bog vidi ko je ko, pa brzo napravio da krepa lopov. tako ce i drugi, ko muci jadne dobre plemenite. osjetio sam da postoji neka sila, nisam prije vijerovao, a sada vijerujem jer sam to dozivio.

 53. seka vlaina kaze vlaski svak svakoga moze tuzt.ja ne mogu nikoga tuzt. tako su to uredili na kurcevom vrhu da te samo gaze, a ona samo da brblja i sve sebi i braco trpa u zep. karaakter muu je od govana kad pokazuje,svoje bogasttvo. koje je od rata puno pokraao, a jadan siromasan narod jedva prezivljava. narode ispitajte dobro kako je to stekao, pa mu sve oduzmite i podilite. on voli samo seb. on nije pravi posteni hrvat, nego obicaa buzda. pravii hrvat vidi se i osijeti kad voli svoj narod.

 54. seka vlaina kaze vlaski svak svakoga moze tuzt.ja ne mogu nikoga tuzt. tako su to uredili na kurcevom vrhu da te samo gaze, a ona samo da brblja i sve sebi i braco trpa u zep. karaakter muu je od govana kad pokazuje,svoje bogasttvo. koje je od rata puno pokraao, a jadan siromasan narod jedva prezivljava. narode ispitajte dobro kako je to stekao, pa mu sve oduzmite i podilite. on voli samo seb. on nije pravi posteni hrvat, nego obicaa buzda. pravii hrvat vidi se i osijeti kad voli svoj narod.

 55. hocu samo da se dozna istina. rekao sam vam cijelu istinu o tenisacu nikoli pilicu [ on je moj drugi brat darko]isti je on. nije mi poslao sliku njegovog ocuha krste i njegove matere. pa vidite kakav je to moj bratic. ja sam njega trazio kao prvog rodaka, a ne kao tenisacaca.stvarno je nekarakteran, kao njegova majka koja je sve skrivala.moja je majka je isto skrivala od nas djece da je rodila lolu novakovic, ali se sve na kraju dozna.

 56. Molim sve koji znaju o porijeklu prezimena VOJIN da se jave ili napisu nesta moje prezime je iz Bosne ali mislim da nepotice sa ovih prostora.. pozdrav za sve ljude koji nesta znaju mogu slobodno pisati na e-post [email protected]

 57. nasli ste mi rodaka jacka light body [ dad o -matica, hvala vam. mozete li mi naci, od ostalih sestara, plemica travica petra pokojnog milosa iz ervenika, koji je zivio u zadru. bilo ih je cetiri , tocno sve o njima i za koga se udale. hvala vam puno. drage moje zemljakinje samo to trazim, da mi se nade rod hvala vam puno,

 58. nasli ste mi rodaka jacka light body [ dad o -matica, hvala vam. mozete li mi naci, od ostalih sestara, plemica travica petra pokojnog milosa iz ervenika, koji je zivio u zadru. bilo ih je cetiri , tocno sve o njima i za koga se udale. hvala vam puno. drage moje zemljakinje samo to trazim, da mi se nade rod hvala vam puno, slusaj ustaska pizdurino jedna od tri kila samo trazim da se nade moj rod

 59. sada vas puno volim, pokazali ste razumijevanje. volim sve razumne hrvate. moja je majka hrvatica, iz posedarija prezime brala, i ona nas je prebacila u katolicku vijer. malo je falilo da ustasa s puscanom bajonetom probio nosecu s menom kazimirom, u posedariju. naicao je katolicki pop i spasio je. koju sam volio , jer je bila postena idobra. ne gleda se ko je koje nacijonalnosti, nego kakav je ko , dali je ljudsko bice il zvijer, ja se naljutim, kad mi neko zatvara vrata,koji sam cijeli zivot od dijetinstva preposteno zivio. zivio sam po deset zapovijedi bozjih. zato da mi niko ne kaze da sam lopovcina, kao sto su vasi lopovi ustase u saboru, koje treba sve takve streljati. trideset godina dobar hrvatski dobar narod gladuje i pati. pozdrav smrt ustasama i cetnicima. kazimir travica. uzeti dijete za noge vrtiti ga i glavom udara glavicu u zid. to su vam ustase. kako bi se vi osijecali , da vasem dijetetu to urade. pobite te ustase u saboru , posteni dragi hrvati.

 60. stavitei siku ili slike da vidim ocuha krste i njegove matere.. zamolio sam ga da vidim ih. on ih skriva od svakoga. nema ig nigdje na facebooku.molim vas posaljite mi ih. bio bi jako zadovoljan kad bi ih ih vidio ocuha injegovu mater.

 61. prezime travica – trazimo rodake i prijatelje, vratite, na pravo mijesto jos jedno gdje je prije bilo. ja sam pametniji od vas, ja znam zasto ste ga izbacili iz mijesta, kad se otvori travica kazimir. vi mislite da ste vi na vrhu najpametniji. ja znam kako vi disete . mislio sam da ce te biti korektni i posteni u vladi. ustasa koljac nikad ne moze biti posten, nego samo koljac. zato posteni hrvati se boje od vas, da ih ne bi ustaski sinovi ne bi ih, ubili, bilo s bajonetom ili pendrekom, kao sto su ubili lergu, samo zato sto je rekao istinu, ja vas jako mrzim, zato jer ste ustase, nistrije jedne. zeland mi je odmah kad sam dosao stan i starosnu penziju, a vi tamo siromasne karakterne dobre hrvate pendrekate i cerate ih iz kuca, i pravite im velike kamate, i tako ih pljackate u rukavicama, da ostanete cisti, vi tako mislite. znajte da ima pametniji od vas koji sve vide i oni su sa strane i samo vas posmatraju, jer vas ne vole, jer ste ustasetine. vidite moje drage hrvatice kakva je to ustaska, drzava koja je u ratu dobre postene osobe samo klala.svi oni kad dodu na vlast sve obecavaju, kao kolinda, a ona je zeljela da hrvatsku odmah pretvori u ustasku drzavu.gledam na yotubu zadar trznica, mrzim one ustasetine koje su su nam sve pokrali i posle rata kad smo bili gladni, nista nam nisu poslali od poljoprivrede. moja pokojna majka luca kad nismo imali jesti isla je naokolo zadra brati travu i s nama dijecom isla u pilotinu, da nalozimo vatru. stavljali smo je ispod skala u kuce minime. zato sve one negative koje prodaju napijaci ne volim, samo ih mrzim, takvi nemaju nikakvog karaktera, pllujem takve karaktere. ja ovdje u novom zeland nosim jednom koji spava vani ispred ducanskih vrata non stop hrane ponekad, i to da mi zenetna ne vidi da uzimljem iz frizidera. pitao sam ga bili htio negdje raditi, rekao je da ne bi, mozda je bolestan, pa nece da radi. ima samo drzavnu sedmicnu pomoc. vidite kakav sam , jer imam osijecaj prema postenom glanom narodu.puno njih nemaju nikakav osijecaj, nego samo gledaju svoj interes i svoju guzicetinu, takve mrzim i te ustaske politicare u toj svetoj crkvi.to sto pisem moj otac se borio protiv hitlera, nije bio cetnik ni ustasa , da vas obrani da hitler ne baci hrvate i ostali narod u gasnu komoru, a hrvati ustase su ga bacili podnoge i nista mu nisu nama dijeci vratili, jer su ta ustaska gamad volila hitlera i radili gora zvijerstva od hitlera. reci cu vam vlaski, iscerajte ustasko prkno iz sabora, jer on je pravi ustasa. ja to vidim.pozdrav smrt ustasama i cetnicima koljacima postenog i prepostenog naroda. koji nisu bili u nicemu krivi.vidjet cu hoce li te otvoriti vasa katolicka sveta vrata, za moj istinit komenar, ako ne ocijenit cu vas jeste li pravi posteni hrvati ili ustase.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here