PRIJATELJ

0
1304

Email

Godine 1970 u Zagrebu Gradska kavana upoznale smo sa sestrom 2 tada momka (sad oko 66godina)zivjeli su na Vlaskoj ulici blizu KwatErnikovog trga..imena sam zaboravila ali znam DA se je njihov prijatelj zvao Zeljko… iz vlaske ulice ulaZilo se se desne strane kad se je islo is Trga Republike prema Kwaternikovog trga .bila su drvena vrata a u dvoristu bila je kuca sa mislim 3 sobice..Tu su dovodili djevojke koje su pohadjale stenodaktilografski tecaj u blizini Kwaternikovog trga.
tu se je slusala muzika i pila se kava. sa sestrom smo isto pohadjale stenodaktilografski tecaj.sijecam se daje kod njih stanovala djevojka Mira.studentica..mOMCI SU BILI is Dalmacije studenti. jako mi je vazno da ih nadjem jer radi se o vrlo vaznom dogadjaju. ako se koja djevojka prepoznaje koje su dolazile u RUPU tako smo nazivali tu kucicu u vrtu.. Decki su lagali o discu da bih tako navlacili djevojke,,sa sestrom bile smo naivne i naravno isle sA njima u tu RUPU. Sa djevojkama su se ponasali normalno.. godine 1977 jednog od tih momaka srela sam u Cateskim toplicama ..nosio je crnu ravnu kosu do ramena, a drugi prijatelj imao je smedju kovrdjavu kosu do ramene sa jamicom na bradi
ako s ebilo tko prepoznaje u toj prici neka mi se javi na e-mail adresu..mislim da su jos uvijek u Zagrebu naravno ako nisu umrli.
ako su jos zivi i procitaju ovu poruku molim d ami se jave na moju e-mail adresu
pozdrav i hvala

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here