Product Manager

0
275

Polovni Automobili logo Infostud grupa logo

Product Manager

Da li znaš kolika je mesečna poseta sajta polovniautomobili.com? 20 miliona. To nas čini najposećenijim domaćim sajtom za kupovinu i prodaju automobila, drugih vozila i rezervnih delova.

U našem timu te čeka uzbudljiva uloga – žongliranje sa tri loptice – potrebe korisnika, klijenata i biznisa i dovijanje kako da nijedna loptica ne padne. Istraživaćeš šta je stvarna potreba naših korisnika, a šta je samo lepa želja pojedinca, smišljati nove funkcionalnosti i kul UX (korisnički doživljaj) i pratiti njihove efekte. Da bi se sve to dogodilo, vodićeš projekte i koordinirati projektne timove – reci dobro jutro redovnim kafama, brainstroming sastancima i bliskom radu sa programerima, dizajnerima, prodajom, korisničkom podrškom, marketingom…

I da, radimo iz Subotice 🙂

TRAŽIMO NEKOGA KO:

 • Voli da analizira i istražuje nove stvari
 • Se snalazi u okruženju koje mu nije sasvim poznato
 • Efikasno organizuje vreme i posao, poštuje rokove
 • Komunicira otvoreno, jasno i koncizno
 • Vodi se ciljevima i rezultatima i pritom gleda širu sliku biznisa

Prijavi se ako:

 • Dobro poznaješ metodologije razvoja proizvoda
 • Znaš šta su i čemu služe lidovi, konverzije, Google Analytics, A/B testiranje… možda Yandex, Firebase…?
 • Kapiraš da to što tebi deluje logično ne mora biti logično i drugim ljudima / korisnicima i zato testiraš ideje i potrebe tržišta
 • Uspevaš da nađeš zajednički jezik sa ljudima u timu i da prevazilaziš probleme, umesto da ih poturaš pod tepih

Stvari koje te očekuju:

Ovo je zahtevna i proaktivna pozicija, ovde nema "sedim i čekam da mi neko kaže šta ću raditi", ali je ujedno veoma zabavna.

Ova pozicija zahteva širok spektar znanja i veština:

 • komunikacionih (vođenje sastanaka, pravljenja jasnih i čitljivih izveštaja, razgovora sa posetiocima sajta i klijentima)
 • istraživačkih (ako nešto na sajtu „štucne“ (tu si da odgonetneš šta je pošlo naopako)
 • analitičkih (da protumačiš brojke, izvedeš zaključke)
 • biznis (moraćeš da učiš o tržištu i razumeš biznis odluke)
 • liderskih (bićeš deo tima ili voditi svoj, radićeš sa programerima i dizajnerima; ili ćeš učestvovati u multifunkcionalnim grupama – treba neko da sve to pokrene, ponekad preseče i donese odluku, pomiri dve strane…

Sigurno smo još nešto zaboravili, ali ne boj se, to je jedan sasvim običan dan osobe na ovoj poziciji. 🙂

Prvo bi morao da naučiš kako naš sistem funkcioniše, istražuješ prijavljene greške na sajtu, zatim da pretočiš zahteve korisnika i biznisa u zadatke, a kasnije i sam osmišljavaš funkcionalnosti.

Sve što se pojavi na sajtu treba da ima svoje metrike. Očekujemo da znaš kako da izmeriš da li je nešto uspešno ili ne, koliko je korisno (a da to nije samo broj posete iz google analitike).

Naš cilj je zadovoljenje potreba korisnika, a tvoj zadatak bi bila stalna komunikacija i istraživanja šta ih muči, šta možemo bolje i kako da to najbolje uradimo.

Osim toga, mi smo deo Infostud grupe, koja je domaća kompanija i u svom sastavu ima različite sajtove i mobilne aplikacije u oblasti zapošljavanja, automobilizma, obrazovanja, turizma, osiguranja i nekretnina, od kojih su gotovo svi lideri u svojim oblastima poslovanja. Uspešnim nas čini tim od preko 300 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here