Programer

0
135

Da li ste tim talentovanih programera?

Da li želite da promenite svet i da zaradite novac u isto vreme?

Da li mislite da imate ono što je potrebno za programiranje aplikacije koja menja igru?

Svapabee je Tinder razmena! Svi se sećamo koliko su sajtovi za upoznavanje bili dosadni i beskorisni pre revolucionarnog uticaja Tinders algoritma za podudaranje mašinskog učenja, zar ne? Zamislite da sedite kod kuće i vidite svoju staru igricu za Plaistation, telefon ili torbu. Slikanje i prevlačenje levo ili desno da biste pronašli odgovarajuću zamenu. Već imamo 11.000 korisnika širom Ujedinjenog Kraljevstva i SAD, takođe imamo partnerstva sa univerzitetima širom UK i SAD obezbeđujući nam mrežu od 70 studenata ambasadora i pripravnika svake godine. Napravili smo video snimke na TikTok-u sa @trademeproject koji su dostigli 4,2 MILIONA pregleda! Ne samo to, već smo upravo potpisali ugovor sa GOOGLE-om, DHL-om i USPS-om tako da će nam nova verzija naše aplikacije omogućiti da zaradimo novac od svakog isporučenog artikla. Svapabee vodi digitalni marketer sa 10 godina iskustva u kompanijama sa više miliona evra širom Evrope

Svapabee traži tim od 2 do 4 programera koji će razviti novu verziju svoje aplikacije i veb stranice.

Posao podrazumeva razvoj nove verzije naše veb stranice i aplikacije za tržište Švajcarske, Velike Britanije i SAD. Dakle, to su 3 veb lokacije i 3 aplikacije!

Možemo vam platiti samo 4000 EVRA u ovoj godini, ali smo spremni da platimo do 400.000 EVRA u akcijama naše aplikacije tokom naredne 2 godine. 0.5 odsto kompanije svaki 6 mesec.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here