Programer

0
173

Tražen programer za povremeni rad na razvoju sajta onlajn škole srpskog jezika.

Dobro se snalaziš u PHP-u, Javascript-u i WordPress-u? Voliš da rešavaš probleme kodom? Želiš da zaradiš dodatni novac i da pomogneš ambicioznom startapu da razvije svoj sajt? Onda si naš novi programer!

O nama:

Belgrade Language School je onlajn škola srpskog jezika i postoji od 2020. godine. Predajemo srpski jezik strancima i našoj dijaspori u inostranstvu. Trenutno smo tim od 8 ljudi i imamo više od 500 korisnika. Za dalji razvoj našeg sajta i unapređenje naših usluga sad tražimo programera koji će nam pomoći da učinimo sajt još boljim, efikasnijim i lakšim za korišćenje.

Tehnički detalji:

Sajt je napravljen u WordPress-u uz pomoć raznih plagina. Takođe koristi jedan BLS plagin koji smo sami kodirali i koji daje sajtu funkcionalnosti kao što su zakazivanje časova, slanje automatskih mejlova, kupovina časova itd. Plagin je kodiran u PHP-u uz pomoć Javascript-a.

Tvoj profil:

– Dobro se snalažiš u PHP-u i Javascript-u.

– Dobro poznaješ WordPress.

– Pouzdan si i rešavaš probleme brzo kad se pojave.

– Voliš da unapređuješ status quo i ne plašiš se novih izazova.

– Ne tražiš stalno zaposlenje već ti odgovara povremeni rad.

Tvoja uloga:

Radićeš na održavanju i unapređenju našeg plagina i ostalog sajta. Kad se pojavi neki tehnički problem/greška na sajtu možemo da se pouzdamo u tebe i ti ćeš to rešiti na brz i efikasan način. Pored toga ćeš da dodaješ nove funkcionalnosti i da poboljšavaš trenutno stanje sajta.

Cena: Po dogovoru. Rad se plaća po satu.

Obim posla: Po potrebi, 1-4 dana u mesecu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here