Radakovic Lazar

0
1417

Trazim potomke ili bilo kakvu informaciju sta se dogodilo sa Radakovic Lazarom o kome znam da je boravio u hotelu Olimpik 70tih godina proslog veka u Cikagu. Svaka informacija dobrodosla.

Pozdrav,
Ljiljana Kerkez

Ljiljana Kerkez
Mileticevo, Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Zahvaljujem korisniku ljiljanale na kontaktu. Na zalost, nije rec o istoj osobi. Evo nesto vise informacija. Radakovic Lazar je moj deda sa majcine strane. Majka mi se zove Savka a tetka, dakle druga Lazareva cerka, Desanka. Tokom II svetskog rata, deda Lazar je bio u zarobljenistvu u Nemackoj i 1945. otisao iz Nemacke za Ameriku. Poslednji put se javio svojim cerkama 70.tih godina, iz Cikaga. Ziveo je u mestu Mileticevo u Banatu, a kao kolonista je dosao iz Bosne, opstina Bosanski Petrovac, selo Vodjenica jos pre II svetskog rata. To je sve sto znam o svom dedi. Svaka informacija je dobrodosla.

  Ljiljana Kerkez
  Mileticevo, Srbija
  [email protected]

 2. Dobar dan,

  Molim Ljiljanu da me kontaktira jer je moj èukundeda otišao da ?ivi u Èikago. Deda je kao kolonista došao u Banat u Plandište. Kasnije se o?enio i osnovao porodicu u Zrenjaninu. Mi smo potomci. Mo?da smo vi i ja u srodstvu, mada mi potièemo iz sela Prkosi.

  Mirko Kerkez
  Zrenjanin, Srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here