Друштво српских родословаца „Порекло“ одржаће у недељу 29. октобра 2017. Седму редовну скупштину, која ће поред радног имати и свечани карактер (поводом пет година од оснивања Друштва).

Скупштина ће бити отворена за јавност, а одржаће се у Центру за културу „Влада Дивљан“ (сцена „Стаменковић“), Митрополита Петра 8, Београд (у непосредној близини спортске хале „Александар Николић“), с почетком у 12 часова.

Окупљање чланова и званица почиње од 11 часова, а предвиђено је да у првом делу (од 12.00 до 13.00) буде одржан свечани део скупштине, а после краће паузе и радни део скупштине (од 13.15 до 14. 15 часова). У оквиру радног дела Скупштине биће поднет извештај о раду, финансијски извештај, као и краткорочни и дугорочни план. Такође биће изабрани и нови органи Друштва (чланови Управног и Надзорног одбора), биће формиран Научни савет Српског ДНК пројекта, а биће донете и поједине одлуке од значаја за рад Друштва.

У свечаном делу скупштине биће приређен пригодни уметнички програм у којем ће централно место имати извођачи – чланови нашег Друштва.

Напомињемо да ће током трајања Скупштине бити организована акција ДНК тестирања по повлашћеној цени од 6.000 динара (уместо редовне цене у износу од 13.000 динара), а сви посетиоци ће моћи да добију на поклон и књиге и часописе родословног карактера.

Позивамо све који желе да дођу на скупштину нашег Друштва и да искористе могућност повољног ДНК тестирања да се обавезно пријаве на имејл адресу [email protected]

Добро дошли!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here