TRAZIM POREKLO STANKOVIC ODAKLE POTICE VELIKI POZ

HADZI BORO STANKOVIC
DANSKA
borostankovic@hotmail.com

4 KOMENTARA

 1. Prema nekim mojim saznanjima, poreklo nam (moje familije) je iz Pive (Crna Gora) gde nam je bilo prezime Nikolic, nekim razlogom se deo familije preselio u selu Donji Petric kod Peci na KiM, a potom, zbog uznemiravanja od Arnauta, sele se u selo Izvor na Novom Brdu, gde je celo selo bilo Nikolica. Opet iz nekog razloga, verovatno spas od osvete, od mog dede deda ili pradeda sa zenom i decom bezi preko noci i naseljava se tik preko stare granice, u zaseoku Dabisevac mahala, selo Medevce, opstina Medvedja, gde i danas ima zivih potomaka , ali sa prezimenom Stankovic.
  Negde pre prvog sv rata, jedan od predaka se doselio u selu Bacevina, opstina Lebane, i tu nastanio, gde je rodjen moj deda Sava i nadalje.
  Poznato mi je da u Boru ima poprilican broj Stankovica iz te familije (posecivao nas sada pok. Sava Stankovic, stric), ima u Nisu Stankovica , Beogradu, i td.
  Bilo bi mi drago da i ja saznam nesto vise o poreklu i zivim rodjacima.
  Nadam se da sam bar nesto bio od pomoci, i ukazao na neki trag.

  Mile Stankovic
  Leskovac, Srbija
  smajo0305@yahoo.com

 2. Jeste li pod pregledom duga ili administracijom? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se bore s mjesečnim plaćanjima? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali pod pregledom duga ili administracijom? Ako ste odgovorili sa DA na bilo koje od mojih pitanja? Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-pošte: nortonfinance2017@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here