Trazim dedu po majci,Milosevic Radoja iz Misace kod Arandjelovca.Rodjen je 1918g.i pre drugog svetskog rata je pohadjao podoficirsku skolu u Beogradu.1944 je pristupio cetnickom pokretu.Nestao je nakon borbe za Arandjelovac kada su se cetnici povukli pred Ruskim nadmocnijim snagama.Zadnji put potvrdjeno vidjen u Satornji,selu kraj Topole.U Srbiji je ostavio suprugu i cerku od samo nedelju dana,rodjenu 12.Septembra 1944.Molim sve koji znaju bilo sta o njemu ili o nacinu i vremenu njegove smrti da me obaveste.Unapred zahvalan-Aleksandar Colovic.

Aleksandar Colovic
Arandjelovac/Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. RAHMETLI MU DUSA……CETNICI SE NIKAD NE POVLACE…ONI BJEZE KO ZECEVI..TO SAM LICNO DOZIVIO…JAKI SU NA JEZIKU …SILOVATI ZENE I UBIJATI DJECU TO IH JE UCILA KRALJEVSKA AKADEMIJA..A STO VOLE RAKIJU…CETNICI SU PICKE..PITAJTE SRBU U BOSNI.
  DABOGDA GA NIKAD NENASAO.

  BOSANAC
  BOSNA

 2. Ma ti slepce poturcenjacki da znas nesto ne bi vise voleo Stambol od brace.Ali nema problema,ocigledno vam nije bilo dosta…Daj Boze da se sretnemo ti i ja pa u oci da se pogledamo,da mi kazes ovo sto si napisao…Sram te bre bilo…vepre jedan…nepismeni…zatucani!!!

  aleks choll
  arandjelovac SRBIJA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here