Trazim Pajic Sanju iz Kinjacke

0
1546

Molim Vas da mi pomognete da stupim u kontakt sa mojom prijateljicom iz detinstva.Ona se zove Sanja a tada se prezivala Pajic i do pocetka rata zivela je u selo Kinjacka a zatim kao izbeglica u selo Stupnica.

Lidija Kragovic
Skoplje,Makedonija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Draga Lidija
  Jako tesko ju je pronaci jer se vjerovatno udala.Ali zapocetak mozete krenuti od mjesta gdje je zivjela.U selu Kinjaèka zivi samo jedna obitelj Pajiæ,pa mozda da njih kontaktirate????Ja cu vam poslati njihov tel broj a i broj mobitela.
  Molila bih vas da navedete koliko godina bi trebala imati vasa prijateljica i imena njezinih roditelja i brace i sestre ako je imala.Ti podaci su jako vazni.Molim javite se.Srdacan pozdrav.Kjara

  Pajiæ Miodrag
  Kinjaèka, Kinjaèka 27A
  tel.00385 (44) 830 242
  mob.00385(98) 9826 905
  mob.00385(098) 201 437

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 2. Draga Kjara
  Puno Vam hvala za podatke koje ste mi poslali pa najbrze sto mogu javicu se na te brojeve da proverim dali nesto znaju o Sanji.
  Ovo je sve sto trenutno znam o njoj:Sanja sada ima oko 31-32 godine.Iz Kinjacke je 30.08.91g sa mamom i tatom kao izbjeglica dosla u s.Stupnica. Nazalost ne znam imena njenih roditelja, znam samo da joj je otac bio ranjen u nogu i da je 2 meseca bio u bolnici u Beogradu.Imala je i sestru koja se udala u Bosanski Novi a sudeci po poslednjoj adresi na kojoj su joj stizala pisma a to je Rusmir Zoran, ul. Gavrila Principa 5/17, Bosanski Novi, mozda je bas to bila nova adresa njene sestre.Znam isto i da je u Dvoru upisala srednju trgovacku skolu.
  Hvala Vam jos jednom pa Vas molim ukoliko saznate nesto vise javite mi.
  Pozdrav,
  Lidija

  Lidija Kragovic
  Skoplje,Makedonija
  [email protected]

 3. Hvala vama draga Lidija na javljanju.Nadam se da cemo nesto uspjeti naæi.Iako mi ni ovi podaci nepomažu gotovo nista.Ako bilo šta nağem ja cu vam rado sve podatke dostaviti.MOzda netko bude procitao ovaj vas oglas i prepozna vasu prijateljicu.Ja vam svejedno savjetujem da svako malo postavite ovaj oglas.
  Pozdrav
  Kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 4. Draga Kjara,
  Sa velikom radoscu mogu da Vam kazem da sam uspela da pronagjem moju drugaricu Sanju. Iako sam to uspela preko druge kanale Vama dugujem jedno veliko hvala za sve sto ste ucinili da mi pomognete.
  Jos jednom hvala i veliki pozdrav
  Lidija

  Lidija Kragovic
  Skoplje,Makedonija
  [email protected]

 5. Draga Lidija
  Hvala vam na javljanju.
  Zaista mi je drago zbog vas.
  I gdje je na kraju bila vasa prijateljica???dali je udata.Veliki pozdrav od mene
  kjara

  Kjara
  Njemacka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here