trazim poreklo spasica

3
2579

interesuje me poreklo porodice bogoljuba spasica od oca mitra iz prizrena odnosno musnikova u sredackoj zupi

dejan spasic
prizren,srbija
[email protected]

3 KOMENTARA

 1. Stanovnistvo sela Musinkova je malim delom starosedelacko, vecina je doseljenicke iz Gornje Morave-okoline Gnjilana i Vitine, sa Kosovske kotline, od Prizrena, iz Sirinicke Zupe, od Tetova, i nekoliko kuca iz Makedonije i Bugarske, stanovnistvo je bilo ispitivano 1947 godine..

  Aca
  Gnjilane, Srbija
  [email protected]

 2. Pozdrav Dejane,
  takodje se prezivam Spasic i moji su iz okoline Prizrena, tacnije selo Vrbicane. Ja sam mlad imam 20 godima ali me zanima kuda je porodicno stablo nastavilo da raste. Navescu imena muskih naslednika koliko ja znam, mozda na kraju ispadnemo rodjaci. Moj otac se zove Zivorad, ima dva brata Jezdimira i Žarka, njihov otac odnosno moj deda zvao se Slavko i imao je brata Luku, njihov otac odnosno moj pradeda zvao se Andjelko koji je imao brata Spasena. To je sve dokle znam. Andjelkovi muski naslednici sve do mene zive danas u Kragujevcu. Spasenovi naslednici, hmmm o njima malo znam. Znam samo da ih ima negde u okolini Vrnjacke banje i to je sve.

 3. Pozdrav Savo. Ja sam Marina (1959) i devojačko mi je Spasic. Moj deda Krsta rođen je 1907 u Orašcu kod Leskovca od oca Milorada, železničara. Živeo je do smrti u Vrnjackoj Banji. Ostavio za sobom sina Petra koji je živeo u Beogradu. A Petar ima mene i sina Milana (1969). Milan ima Aleksandra i Borisa. Žive u Nemackoj. Slavimo Sv. Nikolu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here