TRAZIM PORODICU DEMIC IZ ZEMUN POLJA

0
1125

Molila bih sve koji znaju nesto o porodici Demic iz Zemun polja da mi jave na mail. Clanovi porodice su Demic Dragica (majka), sin Branko Demic i kcerka Elizabeta, medicinska sestra u Institutu za majku i dijete u Bogradu, sa prebivalistem u ulici Bernarda Rsela. Unaprijed hvala!

Dzenita Mujkic
srebrenik
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Nazalost, ne znam! Raspitujem se zbog svog oca, ciji je ujak prije oko 20-30 godina iz Tinje, kod Srebrenika, Tuzlanski kanton, otisao u Srbiju i u Zemunu se ozenio sa Dragicom Demic! Obzirom da je vec bio vjencan u Tinji, zivio je vanbracno sa tom suprugom, sa kojom je imao 2 djece, Branka i Elizabetu. Nisam sigurna da li djeca nose njegovo prezime – Tursunoviæ! On je preminuo, a pokopan je kao Tomo Tursunovic, jer je u medjuvremenu promijenio ime! Dok je zivio u Bosni zvao je Velija! HVALA Vam puno!

  Dzenita Mujkic
  srebrenik
  [email protected]

 2. U svakom slucaju HVALA vam puno! Naime, Elizabetin pokojni tata imao je sina i u Bosni, Emin, koji je bio presretan kada je stupio u kontakt sa svoju polusestrom. Saznala sam da ima jos jednog polubrata i polusestru, ali sa trecom suprugom, Trnovac Jovica i Jovanka, pa sam pokrenula sada i potragu za njima.

  Dzenita Mujkic
  Srebrenik, BiH
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here