Trazim porodicu Stevanovic,Bern

0
1186

Postovana Elvira, obracam Vam se po drugi put radi trazenja porodice Stevanovic.Naime,proslog puta sam Vam se obratila takodje radi trazenja istoimene porodice uz to da nisam znala imena gospodina i gospodje Stevanovic ,za koja sam u medjuvremenu saznala.Proslog puta ste mi dali imena:Stamenko i Novica,ali se ta imena nisu podudarila sa dobijenim informacijama.Imena koja sam ja dobila su Olivera i Branko,a dao mi ih je njihov sin Aleksa,koji je prosle godine postao punoljetan,a uci u Freies Gymnasium u Bernu.Ove podatke o njemu sam Vam rekla u nadi da ce Vam pomoci prilikom trazenja adrese i broja,sa postojanjem cinjenice da je polozio vozacki ispit pa je tako,pretpostavljam,registrovan. Nadam se da cete ubrzo dobiti informacije.Cekam Vas odgovor. Sa postovanjem, Nina

Nina Maksimovic
Podgorica,Crna Gora
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Postovana, Mislim da to nisu oni jer pouzdano znam,mislim,njihov sin mi je rekao da su iz Beograda.I rekao mi je da se tako zovu.Da li Vi ikako mozete da trazite Aleksu preko skole t.j Freies Gymnasium? Ili njegovu sestru Sofiju koja ide u osnovnu skolu? Takodje, Aleksa ide u odelenje sa Filipom Vidojevicem,pa bi mi znacilo da provjerite ima li Vidojevica u Bernu?

  NIna Maksimovic
  Podgorica
  [email protected]

 2. sa prezimenom Vidojevic ima samo ova adresa u CH telefonskom imeniku

  Vidojevic Pero
  Städtchen 41
  4663 Aarburg
  Telefon: 062 791 16 64

  spisak ucenika gimnazije nije objavljen. U Ch je zastita podataka na visokom nivou, tako da mnoge skole ne objavljuju liste ucenika. Osnovnih skola ima u gradu Bern preko 20 a ni oni ne objavljuju spisak ucenika…Na telefonu necete dobiti nikakve licne informacije…Poznajete li jos nekog ko ima kontakta sa trazenom porodicom?

  Elvira
  CH
  [email protected]

 3. A da li je moguce poslati mejl gimnaziji mozda bi i dali informaciju?
  Nema rezultata u Bernu,posto Aarburg je drugi grad? Ne,stvarno zaista nemam vise nijednu informaciju,ne znam mozda me je i njihov sin slagao ili ko zna..ali stvarno ne znam kako ih naci.

  Nina Maksimovic
  Podgorica
  [email protected]

 4. Postovana Elvira, da to su oni.Ali kako onda ne moze da se nadje nista o njima u svajcarskom imeniku ako su stvarno iz Berna? Ne postoji mogucnost nikakva da se nadju preko gimnazije ili vec kako?Ne znam da li postoje osobe iako su na fejsbuku bas zbog toga sto ne mozete da ih nadjete.

  Nina Maksimovic
  Podgorica
  [email protected]

 5. Postovana Nina
  Kao sto sam vec napisala, mala vjerovatnoca je da ce vam u skoli neko dati nekakve podatke, zato sto je zastita podataka kod nas u Ch na veoma visokom nivou. U tel. imeniku nisu svi registrovani, zato sto se mnogo koriste mobilni. U Ch ne postoji sada obaveza registrovanja broja tel. bez obzira da li je privatni ili mobilni.
  Ako neko studira u Bernu, moguce je da stanuje na nekom drugom mjestu. CH je mala, mnogi putuju vozom u skolu ili na posao. Od Züricha do Berna ne treba ni 60 minuta…
  Za mene je ova potraga zavrsena, posto ne mogu da nadjem vise podataka. Sve ostalo je na vama. Posaljite poruku preko FB Filipu Vidojevicu

  http://de-de.facebook.com/people/Filip-Vidojevic/100001116627158

  ili nazovite ovaj broj sto sam vam vec dala, posto je to jedina adresa sa prezimenom Vidojevic u CH imeniku. Pozdrav

  Vidojevic Pero
  Städtchen 41
  4663 Aarburg
  Telefon: 062 791 16 64

  Elvira
  CH
  [email protected]