Trazim Snezanu Bojovic iz Beograda

0
1433

Trazim Snezanu Bojovic iz Beograda. Ima oko 52 godine. Visoko oko 165-8 cm. Radila je nekad u firmi Crveni Signal. Bila je manekenka za frizure.

Duje Krstulovic
Split-Croatia
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. To je njezino dijevojacko prezime(Bojovic). Zadnji put smo se sreli prije 30 godina. Vijerojatno je udata i ima sad drugo prezime. Ako sta znate o njoj molim vas da mi javite.

  Puno pozdrava Duje

  Duje Krstulovic
  Split-Croatia
  [email protected]

 2. Tada kad smo mi bili zajedno imala je 23 godine. Stanovala je sa mamom u Beogradu u ulici Generala ,,,,,,,,,,,,????? kojeg neznam. Mislim da nije imala fakultet tako mlada, vijerojatno je radila sa srednjom skolom. Jedina osoba koja je bila nas zajednicki prijatelj i koja bi mozda mogla znat nesto o njoj, ili znat druge njezine prijateljice koje bi znale nesto o njoj je nekadasnji kosarkas Srecko Jaric, otac danasnjeg poznatog kosarkasa Marka Jarica. Je sam poslao e-mail na facebook stranicu Marka Jarica da mi posalje e-mail njegova oca Srecka kako bi ga mogao pitat o Snjezani ali mi Marko Jaric nije nikad posloa odgovor. Tako jedina osoba koja bi mogla imat odgovor ili uputit na druge njezine prijateljice bi bio nekadasnji kosarkas Srecko Jaric. Ja sam Snezanu upoznao preko njega, tako da bi on sigurno znao nesto o njoj.

  Duje Krstulovic
  Split-Croatia
  [email protected]

 3. Nisam uspio doc do Jarica. Trgovinu vec 10 godina ne drzi njegova zena. Nisu mi mogli pomoc oko njegova telefona. Ja sam pokusao na internetu nac broj ali to nije moguce. Dali imat broj sluzbe informacija za Beograd?

  Pozdrav Duje

  Duje Krstulovic
  Split-Croatia
  [email protected]

 4. Ja sam radio u C.Signalu od 1979 do 1984 kao instruktor.U direkciji su bile 2 Snezane !Zvali smo ih po boji kose crna i plava.Ti predpostavljam pitas za plavu jer crna se prezivala mislim Zivkovic.Pokusacu sutra da ti nesto saznam.Pozdrav Sasa

  sasa velickovic
  beograd
  [email protected]

 5. Da trazim plavu Snezanu Bojovic koja je radila U Crveni Signal 79/80 god. Hvala vam unapred. Javite mi, moze i informacije o nekom drugom koji je sigurno poznaje.

  Pozdrav Duje

  Duje Krstulovic
  Split-Croatia
  [email protected]