Od podataka nemam nista. Moj deda je preziveo neki poljski logor za vreme drugog svetskog rata. Posle toga je upoznao neku zenu u Poljskoj, bio sa njom neko vreme i ona je zatrudnela. On je odmah nakon sto se ta zena porodila vratio u Beograd i ozenio mojom babom. Jedini trag moze da bude ako je taj moj stric uzeo ocevo prezime pa ako neko zna da postoji neki Stipiæ u Poljskoj neka mi javi. Ja i moj otac imamo veliku zelju da ga upoznamo a moze se reci da nemamo nikakav podatak jer deda za zivota nije hteo o tome da prica.

Dragan Stipiæ
Beograd, Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

  1. Ne znam mu ime. Deda je davno to ispricao ocu ali je moj otac tada bio jako mlad i nije zapamtio nista. Kasnije kada ga je pitao deda nije hteo nista da kaze cak se ljutio kada ga neko pita nesto o tome. Deda mi je inace poreklom sa Korduna mesto Vojnic.
    Ja znam da je ovo traganje za stricem nemoguca misija jel nemam nikakv podatak. Jedina sansa je u tome ako je uzeo ocevo prezime sto je malo verovatno jer nije nikada ni video svoga oca. Trazio sam u imeniku Poljske ali nisam nasao.

    Dragan Stipiæ
    Beograd, Srbija
    [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here