trazim vojnovic zvezdana

0
1050

Neuspesno vec duze vremena pokusavam da nadjem druga iz vojne skole VOJNOVIC ZVEZDAN (1973), on je iz Vukovara i zadnja moja saznanja o njemu je da zivi u Vukovaru!
Zajedno smo bili u Tehn.Srednj. Vojnoj skoli Ivan Gosnjak u Zagrebu od 1988-1990,a kasnije zbog rata nastavili skolovanje u Kraljevu.Posle zavrsetka skolovanja 1992.god.nastavili smo da radimo kao podoficiri u Beloj Crkvi sve do 1993,god kada smo se razdvojili i od tada neznam nista o njemu! Nedavno sam saznao da je ozenjen i da ima dvoje dece! Nacuo sam da danas zivi u Vukovaru ali ta informacija nije sigurna! Bio bih vam jako zahvalan ako mozete da mi pomognete da ga nadjem posto smo jako bili dobri drugovi! Hvala unapred!

igor stojimanovski
beograd,srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Poštovani Igore
  Pronašla sam sljedeæe podatke:

  VOJNOVIÆ ZVEZDAN BRACO
  Roğen u Vukovaru, oženio se 1996 za Milenu koja je rodjena u Mostaru ( upoznavši je na studijima u Zrenjaninu gde su završili mašinski fakultet) i imaju jednu predivnu æerkicu staru èetiri godine , koja se zove Jovana. Trenutno žive u Sidney( Australija) Radi u kompaniji sa kompjuterima, taènije networking.

  to je kopirani tekst.
  dali bi to mogao biti vaš prijatelj???
  LJEP POZDRAV
  KJARA

  kjara
  njemaèka

 2. Takoge i ja tra?im istu osobu.Zajedno smo studirali u Zrenjaninu on i Milena,venèali se i otišli u Australiju.Tog jutra rano je prvo bio do mene da se oprostimo i od tada nemam kontakt.Ako ikako mogu doæi do bilo kakvog kontakt maila,tel…..
  Zahvaljujem unapred mnogo.

  Boris Krstiæ
  Srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here