Zelim stupiti u kontakt sa VINOGRADNIŠTVO MARKUŠ u SLOVENIJI!!!

0
875

Zelim stupiti sa odredjenim licima na Vinogradnistvo Markus u Malecniku u Sloveniji a to su sa Ožbaltom zvanim Oskarom ili mu je pravo ime Oskar nisam bas savim dobro razumijo, kao & sa njegovim sinom Matejem!

Zelim snjima da stupim u kontakt sa otvorenom korespodencijom, povod istrazivanja njohovog porijekla! Zelim prvenstveno cuti sta njihovo porodicno predanje kaze o tome? Zatim njihov rodoslov, ali o tom bi mogli kasnije, posto stupimo u kontakt(?)! Unaprijed se zahvaljujem & svako dobro.

Spostovanjem, Markus(sh) Sas(sh)a

Contact name:
Izletniška kmetija Markuš (Excursion farm Markuš)

Address:
Maleènik 255, 2229 Maleènik

Sasa Markus
Göteborg, Sverige
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Aha, super gledajuci malo detaljnjije po webstranici na kojoj si me uputila, podatke koje imam & ponesto znanja o njima, odgovaraju & u skladu su sa jednim drugim. Pored ostalog na webstranici sam & nasao njihovu e-mail adresu, koje mi je od posebnog znacenja, kakoli bi mogao prve prilike cim budem imao malo slobodnog vremena da snjima stupim u kontakt & snadom da otvorimo korespodenciju! Jos jednom najljepse ti se zahvaljujem & visoko HVALA! Kako si ti & tvoji najblizi? Kako si provela godisnji odmor? Sta ima novog? Tolko od mene, kao sto vidis zivot ide hiper-brzinom da ne stignem napisati poruku da volja. Uz put ako se budes cula sa Zakim, pozdravi je od mene!
  Svako dobro & sve najljepse.

  Spostovanjem, Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 2. Dobro ti jutro Saša!!!!!
  Iskreno, nemam ni ja vremena za pisanje dugih poruka.Rastrgana sam na par strana,a jos nemam ni djece,pa se mislim kako cu tek tada biti rastrgana!!!???
  Odmor sam provela radno kao i svako ljeto jer na Jadranu iznajmljujemo kucu ljeti tako da je svako moje ljeto radno punom parom naprijed.
  Nadam se da si se ti odmorio.
  Jucer ti nisam stigla nista pronaci,ali cu ja se nadam danas imati vremena i sreæe!!!
  Zaki cu pozdraviti u tvoje ime.
  jos jednom pozdrav od mene.
  Kjara

  Kjara
  Njemacka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here