Ovako, posto sam trazila mnoge web stranice i site-ove nisam nasla mnogo informacija dok nisam vidjela ovu stranicu pa sam odlucila da se obratim za pomoc. o cemu se tocnije radi, vidim da se javljaju ljudi sirom svijeta pa tako sam i ja odlucila da pokusam, trazim Zoricu Vulin koja je tocnije udana za muzevog brata u Bos.Krupi i sad kako je dosao rat nji dvoje su se razveli i od tad njoj nema traga neki govore da su je vidjeli u njemackoj neki u austriji brat joj se zove zoran mama sava a njeno ime je Zorica Vulin pa vas zato molim ako iko ista zna neka mi javi :S

Husarevic Fatima
Bihac, Bosnia and Herzegovina
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Draga Fatima
  dali znadete iz kojega su mjesta njezini roditelji te isto tako njezin brat,pa da nekoga od njih pokušam pronaæi.Postoji pretpostavka da se Zorica ponovo udala i promijenila prezime tako da nevjerujem da æu je uspjeti pronaæi,iako je sve moguæe.Negubite nadu.ja æu dati sve od sebe.
  Koliko bi godina Zorica mogla imati???
  ljep pozdrav
  kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 2. Ovako ona je 67 godiste zadnje prebivaliste bjeljina roditelji su sava dušan nemaju kontakt sa njom zoran je saznala sam poginuo, a ona se udala navodno i ponovno rastala toliko.

  Husarevic Fatima
  Bihac, Bosnia and Herzegovina
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here