golubinci

0
1573

veliki pozdrav svim Golubinæanima,naroèito generaciji 77-78.Javite se Marijana, Maja roğ.Vuk .Pozdrav iz Našica

marijana mezak
našice Hrvatska
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. nema odgovora vjerovatno kuzis tko je pa neces da se javis nema veze bar znak neki da zivis hahahhdobro je mozda jednom i vidis poruku uzivaj i sretno nadam se da lijepo zivis ida je sve ok pa tko zna mozda se jednom desi cudo pa se sretnemo u cega nevjerujem ali sve ok ali zaboravit te nemogu nikada i nezelim pozz!!

  Decko Deckic
  Golubinci Srbija
  [email protected]

 2. nema odgovora vjerovatno kuzis tko je pa ne zelis da se javis , nema veze barem neki znak da si ziva mozda jednom i vidis poruku pa uzivaji sretno nadam se da dobro zivis i da je sve ok pa tko zna mozda se desi cudo pa se jednom sretnemo u sto nevjerujem ali to ni ne ocekujem zaboraviti te nemogu i ne zelim
  a i ne zelim ti smetati pa mala crna cupava uzivaj i puno srece i tebi i tvojima pozz

  Decko Deckic
  Golubinci Srbija
  [email protected]

 3. e sada kada sam vidjela kako ovo radi jer mi elektrika nije jaèa strana,molila bi ovog deèka deèkiæa koji nije izabrao neko maèo ime bolje bi bilo da je Bruno Mezenga ili Jose ili Miguel.E ovako , ne želim da se javim kome,ne želim raspravljati sa nikim da cijeli svijet vidi što pišem i kome pišem.Živa jesam a što nebi bila,a šta znaš svijet je mali.Èupava još jesam ali mala nisam pa ako ti ne smeta mojih 126,8 kg i trideset i neku banku pa javi se maistore.A sreæu želim i ja tebi.

  marijana mezak
  našice Hrvatska
  [email protected]

 4. Smijati se težini jedne dame nije nimalo zabavno, vidim da si me vidio skoro,ajd dobro vidim da me znaš ,priznajem…..malo kirvaja, roğendana,feštica i lako ode gore.134kg to je zadnja ,èista pijonirska.Ali sveèano obeæavam da æu pokušati vratiti svoju idealnu težinu a to je oko 125kg,volim broj pet pa nekl bude tako. Ali samo da nema tog vražijeg slatkog,al moram i ja neki porok imati. A ako ti i dalje moja težina nesmeta,jer trebaš u èovjeku gledati njegovu unutarnju ljepotu ,vidim da si neki veseljak,………..puno onog ha!.ni netrebam nekog pametnog nego jakog i mali ludog imam tu nekih 30 metara drva za uvesti i pocjepati , malo rada ne škodi a i mogli bi zajedno, ti da se utegneš a ja da skinem koju kilu. toliko o kilama, bolna tema za svaku damu,pokvari èovjeku raspoloženje,ali ako si tužan ili nesretan ,izgubio si sebe :, pošaljem ti novi broj Kule stražara.Ali kako kada ne želiš da se prestaviš?.Šta da radim sada,(al sam se raspisala,ali svaki put kada vidim èovjeka u nevolji moja Pentagonska i subotarska vjera tjera me da prigrlim brata svoga,da mu pokažem put,svjetlo izkupljenja)Ma u novom broju kule stražara ima divan èlanak o tome ali opet ništa, kada neznam golubinèane ko si?.A za dopisivanje ti ide ovako ,vidiš mail pa kada šalješ ne šalješ preko strane.tražimo prijatelje, nego napišeš poruku , pa uneseš adresu , pa stisneš Pošalji , pa ti to onda direktno ide u poštu toga,mislim primaoca ovaj kako se kaže,to bi bilo tako,tako mi objasni sister.Eto nevolim nešto ovu elektriku, ali èovjek mora u korak sa napretkom.Deèko deèkiæ i dalje je neki misteriozan lik.Ma znam ja ko si ti otkrila sam te ..tico!.Roko -prè iz Bakiæa,on je uvijek govorio da sam ja njegova cura,jadan Roko, ali on nema kompjuter,nezna ni èitati ali današnja tehnologija èini èuda da da.Znaš ima ona stvar,ti prièaš a program piše i unosi tvoje rijeèi. E Roko, Roko opasan si,nema šta ! .Zdravo ostaj dragi Roko,nemoj da te vidim da si po Bakiæu vato neke ženske,opasno æu da se naljutim.Znaš onu našu TUGEDER FOREVER I TRU LAV NEVER DAJ.Mani se rakije znaš da ja nevolim one koji piju,kada budem dolazila ovih dana tamo,da si se narozo,dotero da me ne sramotiš! Na biciklu dobro napumpaj zadnju gumu da ne pukne kao zadnji put kada smo išli na kirvaj u Vašku, nisam ja tako teška, nego ti star bicikli,baci se malo u trošak sredi to!…….. Roko vi bin in taè.

  deèku deèkiæu
  Golubinci,Srbija
  [email protected]

 5. haha ma ko tu koga sad ajd nek ti bude samo nekuzim o kojom privatnoj adresi govoris takvo sto se nemoze ovdje naci ni vidjeti ali kao sto kazes “elektrika” ti nije jaca strana hahhahahhahha

  Decko Deckic
  Golubinci Srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here