poreklo prezimena jeftic

0
4126

Postovani,
molim Vas da mi odgovorite koje je poreklo prezimena Jeftic. Moj otac slavi Slavu Sv. Luka, a rodom je iz Tomasevca, Vojvodina. Zanima me odakle poticemo (prica se da je bilo neko crnogorsko pleme, ali niko nije siguran) i sto je moguce detaljnije o tome.
Hvala.
Goca

gordana jeftic
beograd, srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Postvana Gordana-Goco

  Nije Vam to samo neka prica & budite sasvim sigurni, kad Vam govorim da su Vasi Jeftici iz Tomasevca u sjevernom Banatu, odakle Vam je & otac rodom … Vasi preci poticu iz Crne Gore!

  Jeftica, ima, ili ih je & bilo u Kucima, koji su grana Drekalovica, koji su se iselili u Bujacice … kod Bijelog Polja (CG)! Ovo Vam je dragocjeni podatak, kojeg Vam prilazem da ispitujete na dalje u Vasem daljem radu istrazivanja Vaseg porijekla! Obratite se Zaklini ili Kjari za pretragu bijelih stranica Vaseg prezimena sirom Crne Gore! Tolko od mene & svako dobro!

  S postovanjem, Markus Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 2. postovana Gordana Upravo sam dobila poruku od Gordane koja je zivjela u Bronzanom Majdanu,i mogla bi mi pomocu u trazenju moga brata Zorana,Ako je poruka od vas javite se sa vasom e-mail adresom radi daljnog kontakta

  Gordana Babic
  goor/Holandija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here