PREVARE

0
1535

Dobio sam poruku da sam dobitnik 600.000 funti na nekoj lutriji u Velikoj Britaniji.Poslat mi je mejl sa podacima o nekoj firmi i telefon +447031806951 i da se radi o Mr.James Thomas.
Pokušao sam da razgovaram sa nekim na tom telefonu ali ta osoba nezna srpski a mej je na srpskom.Obavestite sve da se radi o prevarama.

Goran Radojièiæ
Beograd
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Vas “prijatelj” i njegova poruka su poznati pod pojmom “419 Scam: Fake Lottery” . Mozda bi bilo bolje da niste ni zvali taj broj, jer cesto prave preusmjeravanja u razne zemlje i mozete jos da dobijete pozamasan telef. racun. Najbolje-odmah izbrisati.

  Danijela
  RS

 2. Takve mailove dobivam skoro svaki dan. Uopce ih ne otvaram, nego ih odmah izbrisem. Prijateljica je isto tako bila zvala jedan broj, i dobila jako veliki telefonski racun. Pozdrav

  Emina
  Njemacka

 3. Postovani gospodine Radojicicu!

  Upravo je bas tako kako Vam zbore & prihvatite njihov savjet! I pobogu niposto ne otvarajte elektronsku postu od bilo koga, sem od tiju koje poznajete! Uciniteli to, moze Vam lako racunar biti infektiran sa raznim virusima & u krajnosti mozete da se pozdravite sa racunarom. Nadam se da imate dobar antivirus-program!!!

  Svako dobro & spostovanjem, Markus(sh) Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here