Trazim Sestru usvojenu u Francusku 1972

0
1025

Trazim Sestru po imenu Ruza Jozepovic rodena 19.10.1972 usvojena kao novorodence u Francusku mjesto Marignac bracnom paru otac Franciis Adolphe Loeuil i majka Marije-Therese htjeli su joj mijenjati prezime i ime mozdasu to i usojeli tjekom rata usvojena je preko crkve u sarajevu tosu jedini podaci sto imam od podpisanog sporazuma molim ako mi iko moze pomoc i Unaprijed zahvaljujem

Srebrenko
Bih
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Poštovani

  u tel imeniku francuske nisam pronašla tu obitelj.moguæe je i da su zabranili objavu svojih podataka.ako su Ruzi mijenjali ime onda æemo ju i teže pronaæi a posebno jer je moguænost da se udala i naravno promijenila prezime.

  Na facebook sam pronašla neke osobe sa prezimenom LOEUIL,pa mozda da ih kontaktirate;ako znadete barem engleski.
  mozda vam netko od njih moze pomoæi:

  http://www.facebook.ca/loeuil

  http://www.facebook.com/people/Danielle-Loeuil/100000013943114

  kjara
  njemaèka

 2. Na facebook postoji još:

  Benoit Loeuil

  pokušajte ih kontaktirati.
  ako nešto pronağem javiti æu vam se.
  dotada ljep pozdrav i puno sreæe
  kjara

  kjara
  njemaèka

 3. Hvala puno na pomoci pokusacu to. Ona je usvojena preko crkve neka casna sestar iz zagreba prije nesto 3 godine bila je afera na tv kako je prodavala djecu umene je majka i jos jedna sestra umrle na porodu a ruza je ostala ziva i otac nije imo drugog izbora jer nas je jos bilo 7 male djece ja se majke i nesjecam rijec je bila dabi oni nj vratila dok malo poraste tko mi prica otac da je ta casna sestra govorila vamo pun hvala na trud.

  Srebrenko
  Bih
  [email protected]

 4. Zaista mi je žao zbog vaše situacije i voljela bih vam i više pomoæi ali nažalost ništa više nisam pronašla.Možda da zapoèetak kontaktirate one osobe sa facebook.
  želim vam puno sreæe.
  ostat æemo u kontaktu.
  javite mi dali ste dobili odgovore od nekoga sa facebooka.
  srdaèan pozdrav
  kjara

  kjara
  njemaèka

 5. Postovani Srebrenko
  Ako je vasa sestra usvojena preko crkve onda bi oni trebali imati vise podataka nego sto su vam dali. Na infobel.com nasla sam 59 adresa za cijelu Francusku sa prezimenom Loeuil.Mozda bi se trud isplatio da im pisete. Ako su stavili zabranu na objavu podataka onda ce biti tesko da vasu sestru nadjete. Mozda je ipak jedina sansa da saznate vise… preko crkve koja je posredovala u usvajanju. Zelim vam ipak mnogo srece i da ustrajete u potrazi. Pozdrav

  http://www.infobel.com/de/france/people.aspx?FirstRec=40&qlastname=Loeuil+&inphCoordType=EPSG&q=Loeuil++Frankreich

  Elvira
  CH
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here