trazim tetku Marinu Stanic,Barberton Ohio USA

0
980

trazim tetku Marinu Stanic i njene kcerke ima tri kcerke ,zivi u gradu Barberton drzava Ohajo SAD .Njen otac je zajedno sa bracom otisao za ameriku posle rata.Moja majka Marina Djakov se dopisivala sa njom a ja sam posle njene smrti zeleo da joj ispunim zelju da uspostavim kontakt sa rodbinom.Tetka se devojacki prezivala absjic i poreklom su iz Mokrina,sela kod Kikinde.Ako neko nesto zna voleo bih da mi javi.Unapred zahvalan Milivoj Djakov

Milivoj Djakov
novi Knezevac,Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Postovani Milivoj
  Ako sam Vas dobro razumjela:
  Marina Absjiæ-djevojaèko
  Marina Staniæ-udato prezime.

  Ako je Marina udata trebalo bi mi ime od muža, jer je telefon 100% registriran na njega.I ako znadete i imena od kæerki??????Bilo bi dobro da navedete koliko godina bi trebala imati Marina??????????
  Molim,javite mi se.
  ljep pozdrav
  Kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 2. Moja tetka Marina Stanic devojacko prezime Bajic trebalo bi,ako je ziva da ima 8o godina a jedna od od njenih kcerki je Marta,kako ja znam .Poreklo moje tetke je od velike familije Bajic iz Mokrina sela kod Kikinde.Takodje rodjaci su mi i familija Bajic iz Barbertona.Hvala unapred.

  Milivoj Djakov
  novi Knezevac,Srbija
  [email protected]

 3. postovani, prema mojoj pretrazi Marina je preminula 1986 godine,Ono sto pouzdano tvrdim je da joj je rodjaka Marylin Stanich ciju vam adresu i telefon dostavljam. Ako je u pitanju ta Marina, onda su ovi podaci tacni, javite mi!
  Marilyn A Stanich
  907 W Tuscarawas Ave
  Barberton, OH 44203-7161
  (330) 825-7029
  OH
  Srecno!Zaklina

  zaklina
  srbija

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here