Dragica Urošević

0
725

LIČNI PODACI

Ime: Dragica
Prezime: Urošević
Pol: Ženski
Datum rođenja: 9 Decembar 1974.
Mesto rođenja: Valjevo
Državljanstvo: Srpsko
Prebivalište: Srbija

LIČNI OPIS

Visina: 160cm
Težina: 45kg
Boja kose: Plavo smeđa
Boja očiju: Plava

PODACI O NESTANKU

Datum nestanka: 10 Januar 2022.
Mesto nestanka: Sankt Gallen, Švajcarska

OSTALE INFORMACIJE

Dodatne informacije:

Znamo da je psihički nestabilna, na antidepresivnoj terapiji je, ne zna nijedan osim srpskog jezika, uplašena je. Ima drhtav glas.

Opis u trenutku nestanka:

Na sebi je imala teksas pantalone, crne cipele, nosi naočare, kosa smeđe/plava do ramena, ima svetlo plave oči, mršave sitne građe, imala je na sebi bež jaknu sa kapuljačom, ispod jakne crni prsluk sa kapuljačom

Okolnosti nestanka:

Otišla iz Srbije, bez znanja porodice da čuva decu dana 8. januar 2022, oko 13:30h je napustila porodični dom. Nakon potrage policije saznali smo da je otišla u Švajcarsku, Sent Galen da čuva decu. Ta porodica nije znala da ona kod svoje kući nije rekla gde ide. Ima dijagnozu depresije, na terapiji je koju je ordinirao njen psihijatar. Vrlo je moguće da kod sebe ima neku torbu ili kesu sa stvarima. Kada smo saznali da je u Švajcarskoj, ona je već izašla iz kuće ljudi koji su je primili na posao dadilje dok su oni spavali, ostavivši otvorena vrata, a oni su primetili oko pola 2 popodne da je nema. Oko 12h se istog da da javila porodici da se kaje, da ima probleme i da nema hrabrosti da priča o njima. Nakon toga je njen telefon isključen i nemamo više nikakvih informacija o njoj.

Da li znate nešto o ovoj osobi?

This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms.Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here