okupljam SVE VOJINOVICE

0
1488

Okupljam sve Vojinovice sveta u grupi ” Vojinovici svih zemalja-ujedinite se ” , ima nas 620 za sada u fasebooku , a takodje organizujemo okupljanje svih Vojinovica 28.Jun 2010 god u Uzicu za Vidovdan.
Javite se u sto vecem broju

Radomir VOJINOVIC
Nica-Francuska
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Pozdrav familijo ,
  dozvoljavam sebi da vas jos jednom pozovem na okupljanje Vojinovica koji ce se odrzati 28.Jun ,u UZICU , tacno na VIDOVDAN .
  Cilj ovog naseg okupljanja , je da se vidimo i da uz rodoslove koji ce pojedini doneti , sigurno pronaci familiju i korene vasih blizih i daljih familija .Docici ce nas iz cele Evrope , Kanade i iz bivsih republika stare Yuge .
  Taj dan ce svima ostati u nezaboravnom secanju , da po prvi puta okupimo bratstvo posle neznam koliko stoleca , bice tu veselja , suza radosnica , razmena adresa , telefona , bice to putokaz nasim naslednicima da nastave ovo sto smo mi zapoceli , a pogotovu za nasu decu i nas da znamo ko smo i odakle poticemo .Tada bi izabrali nekog mladjeg , da nastavi ovaj nas poduhvat i da odrzava nase bratsvo i da organizuje buduca okupljanja , jel ja sam malo u god i ne tako dobar u zdravlju .
  Bilo bi prelepo povesti Oca , Brata , Strica , ko moze Dedu , Sestre , Zetove , Decu , Prijatelje , da ovekovecimo nase okupljanje , bice tu Novinara , Televizija , harmonika Milosa Vojinovica – Pixia , i orkestar njegovog brata
  Za decu ima deciji park , setaliste po sumi , bazen terasa , plus terasa pivnice , terasa restorana i naravno za one koji zele da prenoce na licu mesta , sobe .
  Momentalno smo u diskusiji da nam izadju u susret direkcija ” Zlatiborska Noc ” u cenama i potrebnih objekata za taj dan . Pokusacemo da nadjemo nekog sopnzora , barem da imamo sto jeftinije pice , da imamo tri vrste sendvica u lepinjama , cevapi , pljeskavica , kobasice , a sad ko zeli da ide u restoran , njegova volja . Za orkestar bi svi dali ( videcemo koliko po osobi ) , normalno je , pevace i svirace .Ubrzao sam oko ovoga jel 16 marta necemo imati vise temu u DOGADJAJ , zato sto oglas vazi samo 3 meseca . Kasnije upisuj te poruke na zidovima u grupi ” Vojinovici svih zemalja – ujedinite se ”
  Eto familijo toliko , zrtvujte jedan dan koji se vekovima nece zaboraviti
  Okacicu par slika mesta gde bi odrzali okupljanje
  RALE

  Radomir VOJINOVIC
  Nica

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here