Trazim poreklo prezimena Melcer

0
1611

Interesuje me odakle vodi poteklo prezime Melcer i kakvo je to prezime?

Marija Milosavljevic
Tetovo R. Makedonija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Izvinjavam se, nemam odgovor na Vase pitanje. Zeleo bih saznati odakle ste Vi(poreklo), jel zivite u MK? Imam rodjake Milosavljevic negde u MK?
  Pozdrav od Dragana Milosavljevica iz Nisa

  DRAGAN MILOSAVLJEVIC
  Nis,SRBIJA
  [email protected]

 2. Dobar dan Marija & Dragane
  MILOSAVLJEVIC, podrucje Gledickih planina u Sumadiju & kao: PASTRMAC, dosli su iz Drobnjaka; Popadici, Bukovice & Parcane-srodnici Bukovcana, porijeklom iz Popadica (Bjelopavlica).

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 3. Sebecevo (Novi Pazar), porijeklom iz Vasojevica; Brajkovac (Sumadijska Kolubara), dosli iz Bihora (Bijelo Polje); Tnjilica (Raska), poticu iz Azanje (Gornji Bihor), Bijelo Polje; Koricani u Lepenici (Srbija), dosli iz Crnogorskih Korita; Ropocevo na Kosmaju, i kao: ZIVOTIC, porijeklom iz Crne Gore.

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 4. Cao dragana evo da ti odgovorim za moje prezime, tacno je da zivim u mkd, ali sam rodom sa Kosova, tacnije Prizren, a gde je otprilike tvoja familija u mkd, mozda ispadnemo da smo i mi neki rod. Pozdrav

  Marija Milosavljevic
  Tetovo R. Makedonija
  [email protected]

 5. Cao Marija, tesko da ce mo naci neku “paralelu” ali ajde da probamo. Ja te ljude ne poznajem, oni zive jedni u Skopju a drugi u Djevdjeliji. Mi smo inace iz aleksinackog kraja, tacnije sela Luzane. Familija Milosavljevic tamo( u SRB) nosi nadimak BAJKIC. Postoje neke predpostavke da su mestani doseljeni iz okoline Pirota ili Vranja ili od negde sa Kosova. Jos uvek nemam pojma sta je tacno , a mozda i nista od toga. A jel Vam znace nesto prezimena Peov, Kostadinovski,…? p.s. imam druga u Gostivaru… Veliki pozdrav iz Nisa

  DRAGAN MILOSAVLJEVIC
  Nis,SRBIJA
  [email protected]