Dragi đaci…

0
62

Dan sigurnijeg interneta (DSI) obeležava se u utorak, 6. februara 2024. godine. Na ovaj dan milioni ljudi širom sveta ujediniće se pod temom „Zajedno za bolji internet“ 21. godinu za redom!

Svake godine, cilj ove kampanje je da podigne svest o novonastalim izazovima i problemima vezanim za bezbednost na mreži, bilo da se radi o sajberbulingu, govoru mržnje, zloupotrebi podataka ili izloženosti štetnom sadržaju.

Želimo da čujemo šta TI imaš da kažeš

Prepoznali smo da je glas mladih često nedovoljno zastupljen kada je o ovoj temi reč, a upravo ste vi oni koji najviše vremena provodite onlajn! Zato, želimo da čujemo vas! 

Podelite svoje mišljenje sa nama u formi sastava na temu “Promene koje želim da vidim na netu” i mi ćemo nagraditi najkreativnije i najbolje radove! Da li vas najviše brine prevelika zastupljenost filtera i nerealnih standarda lepote na društvenim mrežama? Da li vas uznemiravaju uvredljivi komentari? Možda je balansiranje između nekoliko mreža iscrpljujuće? Podelite svoje brige sa nama.

Svoje radove, koji ne bi trebalo da budu duži od stranice A4 formata, šaljite nam na mail adresu [email protected] do 5. februara, a mi ćemo najbolje radove nagraditi vrednim nagradama. 

Za vas smo, uz podršku drugara iz Dunav osiguranja pripremili:

1. poklon vaučer u vrednosti od 15.000 rsd u Intersport-u

2. poklon vaučer u vrednosti od 10.000 rsd u Mipl-u

3. poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara u knjižarama Vulkan

Mladi su pokretači promena! Tu smo da vas čujemo i potrudimo se da internet učinimo boljim, bezbednijim i zabavnijim mestom za decu i mlade.

Jedva čekamo da čitamo vaše radove! Hvala vam što ste deo promena, drugari!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here