trazim svog poznanika kenana iz foce ono sto znam da su drzali kafanu u foci da je otisao u nemacku .od rata nista neznam o njemu .nadam se da je dobro.pozdrav od andjelke .setice se baosica.

andjelka karic
lazarevac srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Nazalost on nije registriran u Njem.tel. imeniku.dali ste sigurni da je jos u njemackoj.Koliko godina bi trebao imati otprilike??
  Pozdrav
  Kjara

  Kjara
  Njemacka

 2. Draga Andjelika
  Na jednoj stranici sam procitala :

  Dana 23/24.02.2007. godine, u vremenu od 01,15 do 01,20 sati, u Zenici, u ulici Masarykova broj 50., ispred zgrade Kantonalnog suda, zajednièki i dogovorno, vršili nasilje prema Haliloviæ Svenu, izazivali ga na tuèu i naroèito drsko i bezobzirno se ponašali, tako što su, kreæuæi se u pravcu ulice S.B.Bašagiæa, kada su im u susret nailazili Haliloviæ Sven i Selimoviæ Kenan, u momentu dok se Haliloviæ Sven obraæao svom prijatelju Selimoviæ Kenanu na njemaèkom jeziku, prethodno izvadivši novac iz džepa da provjeri koliko je potrošio, uputili nekoliko psovki Haliloviæ Svenu, na što je isti reagovao rijeèima: „kome vi psujete“, da bi tada krenuli prema Haliloviæ Svenu i Selimoviæ Kenanu u namjeri da ih fizièki napadnu, nakon èega su Haliloviæ Sven i Selimoviæ Kenan zbog bojazni da æe biti fizièki napadnuti, potrèali u pravcu zgrade Kantonalnog suda, pa kada su dotrèali do ulaza obratili su se za pomoæ sudskom policajcu Boliæ Amiru, koji ih je tada uveo u hol zgrade, da bi ubrzo potom ispred pomenute zgrade dotrèali Vehaboviæ Elvedin, Kariæ Namir i Kadriæ Senad, i pokušali da uğu u hol suda, kako bi se fizièki obraèunali sa Haliloviæ Svenom i Selimoviæ Kenanom, u èemu ih je sprjeèavao policajac Boliæ Amir, pa kada su pokušali fizièki odgurnuti istog policajca u cilju ulaska u zgradu suda, isti je pozvao svog kolegu Mujanoviæ Selvera da mu pomogne

  Ja sam ga pokusala pronaci u tel imeniku ali izgleda da nije registriran.Ja cu i dalje pokusavati pa cu vam javiti.Posto se u gore navedenom tekstu spominje da je Kenan Selimovic sa prijateljom pricao na Njemacki jezik;pretpostavljam da je to onaj kojeg trazite.

  Veliki pozdrav
  kjara

  Kjara
  Njemacka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here