trazim nove roditelje

2
1188

Jeste,istina je trazim nove roditelje jer nikada nisam imala prave.Nosim prezime coveka koji nije moj otac,od majke nikad nisam uspela da izvucem istinu ko je moj otac,a mozda ni ona ne zna,tek sama sam od rodjenja,uvek zeljna roditeljske ljubavi,i ma koliko nekome bilo ovo cudno ja zaista zelim da upoznam neki bracni par u dijaspori koji nema svoje dece,pa da pokusamo da medjusobno izbrisemu tu patnju.Ja imam supruga i troje divne dece,ali praznina roditeljske ljubavi je ogromna,i zato javite mi se…Zivot je cudo,nekad vise zavolis nekog tudjeg nego rodjenog.

Marina Cerovic
Jagodina,Srbija
[email protected]

2 KOMENTARA

  1. I ja neznam ko mi je otac znam da sam rodjena tako sto je neko silovao moju mamu Bolje ti je ne pitaj majku za oca da je neka obicna situacija i sama bi ti rekla ,sam bog zna kako joj je tesko kad je pitas.Odrastla sam u domu bez roditelja,a posto ne znam sta znaci roditelj ne ceznem za tim.

    Gordana Babic
    Goor Holandija
    [email protected]

  2. Ja I bi ponekad nove a sada su MI bioloski ali jednostavno se tako neponasaju veruju svima u sve kada odem da uradim domaci kod druga oni jednostavno se ljute

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here