Trazi se

0
1300

Trazi se Vera Dakic,prebegla iz Bosne sa sestrom za vreme rata.Trazi je stric,u Bosni je pisao pesme za pevace.Sada zivi u Beogradu,naselje Lion a trenutno radi u obucarskoj radnji u Mirijevu.Njih dve su jedino sto mu je ostalo a godinama ne zna nista o njima.Molim svakoga ko zna nesto Veri Dakic,da mi javi a ja cu njemu.Obracao se Crvenom Krstu ali nisu uspeli da mu pomognu.Hvala unapred.

Katarina Terzic
Beograd,Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Molim svakog ko zna nesto o Veri Dakic iz Bosne koja ja za vreme rata izbegla,da nam javi.Nju i sestru trazi stric vec godinama.On je ranije pisao pesme za razne pevace po Bosni a sada zivi u Beogradu,naselje Lion a radi u obucarskoj radnji u naselju Mirijevo 3.Molm Vas da pomognete jer on ima samo njih i jako je tuzan i usamljen Pomozite,molim vas.

  Katarina Terzic
  Beograd,Srbija
  [email protected]

 2. Molim te da mi kazes malo vise podataka, iz kod grada je ta Vera,koliko godina ima otprilike i ime i prezime njihovog strica. Mogu barem pokusati da nesto saznam.Suosjecam sa tim covjekom.Iskreno se nadam da ce se jos neko javiti.Kad bi svi u svom gradu kontaktirali Crveni krst sigurno bi je zajedno pronasli.Znam da oni imaju podatke jer sam i ja sama sa sestrom iz Bosne otisla u Bor za vrijeme rata i tamo sam se morala registrovati i primati pomoc u Crvenom krstu.

  jelena misic
  Doboj,BiH
  [email protected]

 3. Nisam bila pri kompijuteru nekoliko dana pa Vam tek sad odgovaram Uzecu sve podatke pa cu Vam javiti.Hvala puno sto zelite da pomognete.Postoje takodje i jos dvoje ljudi Bikic Radmila i Veljo.od oca Jova i majke Gine.Rodom su iz Zenice.Da li znate nesto o njima?

  Katarina Terzic
  Beograd,Srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here