TRAZIM JURCEVIC SANJU

0
1317

MOLIM,AKO NETKO ZNA NESTO O SANJI JURCEVIC IZ DINISKE SA PAGA DA MI SE JAVI.RODJENA JE 12.12.1973,ISLA JE U MEDICINSKU SKOLU U ZADAR.MOZDA SE SADA PREZIVA PRTORIC.

JADRANKA BORAK
BEOGRAD,SRBIJA
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Draga Jadranka
  vaša prijateljica je izgleda još u Pagu.radila je kao doktorica u bolnici u pagu.ta je bolnica ukinuta 2007god.šaljem vam èlanak da pogledate.
  dali mozda znadete ima sanjina muža pa da pokušam pronaæi telefon????

  Ambulanta u Pagu je ostala bez jednog, ljetnog lijeènièkog tima i to je izazvalo ogorèenje u ambulanti, u gradskoj upravi i meğu grağanima. Èlanice ukinutog tima su dr. Sanja Prtoriæ i sestra Sanda Dabo Peraniæ koje su obaviještene kako im je 31. 7. 2007. godine prestao ugovor o radu. Lijeènièki tim navodno je ukinut jer Pag, Povljana i Kolan Domu zdravlja zadarske županije duguju 150. 000 kuna. No, je li se to moralo dogoditi usred turistièke sezone?”Ova nas odluka užasno ljuti, silno smo ogorèeni,” kaže dr. Sanja Prtoriæ. “Lijeènièkih timova je i tako malo pa æe sada situacija u ambulanti u Pagu biti još znatno teža. Stalno se govori kako na otocima nema lijeènika, a istovremeno nas koji radimo šalju doma.”

  ljep pozdrav
  javite se
  kjara

  Kjara
  Njemacka
  [email protected]

 2. Draga Kjara,hvala ti puno,pokusacu da je pozovem da vidim dali je to ona,a sto se tice clanka i ja sam ga videla,cak i sliku(mada se nismo videle od 1991),prepoznala sam je,tako sam i otkrila ovo drugo prezime Prtoric.
  Veliki pozdrav

  JADRANKA BORAK
  BEOGRAD,SRBIJA
  [email protected]

 3. Draga Kjara,pronasla sam Sanju Jurcevic,sada Prtoric,stupile smo u kontakt,cujemo se,a nadam se da cemo se i videti,tako da su Vasi podaci bili tacni.Hvala jos jednom
  Veliki pozdrav

  Jadranka Borak
  Beograd ,Srbija
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here