trazim porodicu Dupor

0
1796

Trazim porodicu Dupor jer su mi braca od ujaka i nista za njih neznam vec poodavno. Oni se nalaze u SAD tacnije u Cikagu.Tamo su bili zadnji put kad smo se culi, ako neko zna neka ih obavesti za mene da mi se jave pod hitno!!!

Mitra Lakic
Kraljevo,SRBIJA
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Zaklina puno vam hvala za trud koji ste ulozili.
  Jedan brat njegovo ime je Svetomir ili Sveto Dupor,Stevo Dupor je drugi brat i treci Uros Dupor oni su rodom iz Karina Gornjeg Kninska krajina, oni poticu od oca Alekse a Uros od oca Vuja jer nisu od istog oca.Jer ja sam im sestra od rodjene tetke, moja majka se zvala Danica Lakic iz Biljani Donjih. Unapred zahvalna MItra Lakic iz Kraljeva

  Mitra Lakic
  Kraljevo,SRBIJA
  [email protected]

 2. postovana, evo nasla sam dvojicu, nadam se da su to oni,
  srecno i javite mi
  Svetomir A Dupor
  1963 Bob O Link Ln
  Libertyville, IL 60048-1020
  (847) 932-1646
  Uros Dupor
  11392 Il Route 173
  Zion, IL
  (847) 872-0960

  zaklina
  srbija
  [email protected]

 3. Zaklina puno vam hvala na ovim informacijama samo jedno pitanje da slucajno Svetomir A Dupor nije rodjen 1942 ili 3 godine a ne kako ste vi naveli 1963.Puno vam hvala i kad budete dolazili u Srbiju duzna sam vam veceru.

  Mitra Lakic
  Kraljevo,SRBIJA
  [email protected]

 4. 1963 nije godina rodjenja nego broj ulice! po mojoj pretrazi on ima oko 66 godina. hvala u svakom slucaju na javljanju, retki su kao vi koji se zahvale na trudu! Inace ja sam iz Srbije i u Srbiji!!!! pozdrav i srecno!

  zaklina
  srbija
  [email protected]

 5. Jos jednom hvala vam puno. I onda da obavezno dodjete kod mene i budete moj gost, ja inace zivim sa sinom jedincem,snajkom i dvoicom unucadi Nikolom i Lukom. Inace moje devojacko prezime je Lakic a udato i kako se sad prezivam je Ugarkovic

  Mitra Lakic
  Kraljevo,SRBIJA
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here