Prezime Jezdimir

0
1476

Trazim porijeklo prezimena Jezdimir.Krajem XVIII vijeka braca Jezdimir Kojo,Gajo i Jovo su doselili u selo Kukulje,opstina Srbac,Lijevce polje.U toku II Svjetskog rata maticne knjige su izgorjele. Vec sam vam poslao jednu odluku, ali nema odgovora.

Zivko Jezdimir
Sherbrooke, Canada
[email protected]

1 KOMENTAR

  1. Zalim, nemogu ti nikako pomoc oko porijekla prezimena Jezdimir. Medjutim, uputio bi te da se obratis nasoj kolegenici ovog foruma, ime joj je Zaklina. Ona bi ti mogla pomoci stime da pronadjes druge Jezdimire na sirem podrucju, teritorijalno. Uz put uruci joj moje pozdrave a tebi zelim sretno u tvome istrazivanju. Svako dobro & zivijo!
    Spostovanjem, Markus Sasa

    Sasa Markus
    Göteborg, Sverige
    [email protected]

  2. Kolegenici Zaklini se obracam da je upitam da li dozvoljava da joj se njena e-mail adr. dostupi gospodinu Jezdimiru Zivku iz Kanade? Sobzirom da je vec adr. izlozena, polazim da je OKEJ, ipak mislim da je red da prvo pitam! Zeli sa Zaklinom da stupi u kontakt da mu pomogne da pronadje druge prezimenjake, jer sam mu ja to to licno predlozio! Da li je uredu?
    Spostovanjem, Markus Sasa

    Sasa Markus
    Göteborg, Sverige
    [email protected]

  3. Molim Vas ja sam unuk Zivka Jezdimira, moj deda nazalost vise nije s nama i molio bi vas da mi prosledite sta god znate o nasem prezimenu jer bi hteo nastavim tamo gde je moj deda stao.
    S postovanjem, Igor Jezdimir

    Igor Jezdimir
    Novi Sad
    [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here