Tražim potomke braæe Komadina iz okoline Bileæe koji su tamo bili nastanjeni oko 1850, jedan od tri brata zvao se Mijat i on je moj èukundeda

Tanja Marunic
Beograd
[email protected]

7 KOMENTARA

 1. KOLIKO ZANAM KOMADINA PREZIME IMA I U SRPCU KOD BANJA LUKE.

  pREKO TEL, INFORMACIJA MOŽETE DA POTRAŽITE KOMADINA DRAGAN. KOLIKO MI JE POZNATO NJEGOV POK. OTAC JE ISPITIVAO STABLO. MOŽDA STE ISTA LOZA.
  SASREÆOM.POZDRAV

  biljana
  Republika Srpska BiH
  [email protected]

 2. Zdravo Tanja

  Ovo prezime & njegovo porijeklo sam vec obradjivao & iznijo podatke odranije na ovom forumu. Budi ljubazna & prelistavaj stranice, trazi pod rubrikom samog prezimena!

  Pozdrav Markus(sh) Sasa

  Sasa Markus
  Göteborg, Sverige
  [email protected]

 3. da li ti je poznata imena drga dva brata posto je moj pradjed bio toga godista zvao se Aleksa a Dragan je moj brat od rodjenog strica.

  Zoran Komadina
  Srbac,Bih

 4. Poštovani Zorane, ne znam imana druga dva brata, ali znam iz prièe da su za vreme svedbe napili i ubili Turke koji su došli po mladu, pa su zbog toga morali da napuste rodno ognjište. Moj Mijat je otišao u Mostar oženio se udovicom Lasiæ i promenio ime i prezime u Mijo Lasiæ

  Tatjana Iliæ
  Beograd, Srbija
  [email protected]

 5. Tvoja prica Tatjana se podudara sa pricom koju sam ja cuo od svoje prabake ,vezano za Komadine .Kuciste na kome se nalazimo datira jos iz 1800 i neke godine Nasa krsna slava je Arhangel Mihailo.

  zoran komadina
  srbac RS
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here