SUMMER INTERNSHIP – SOFTWARE ENGINEERING – BELGRADE

O BlackRock-u

BlackRock je globalna kompanija za upravljanje investicionim fondovima, trenutno vodeći investicioni menadžer i kreator finansijske tehnologije. Sa svojom vrhunskom tehnologijom, ekspertizom i znanjem u industriji BlackRock ima za cilj da pomogne sve većem broju ljudi da dožive finansijsko blagostanje. Naši klijenti — od lekara i nastavnika do velikih institucija — obraćaju nam se za rešenja koja su im neophodna za planiranje svojih najvažnijih ciljeva. Pored pružanja prave poslovne vrednosti klijentima, gradimo inovativnu kulturu koja podstiče radoznalost i omogućava našim zaposlenima da postignu svoje ciljeve.

Kao praktikant u BlackRock-u, radićeš na raznim projektima gde ćeš imati prilike da kreiraš i nove digitalne proizvode i time promeniš finansijsku industriju na bolje.

2022 SUMMER ANALYST PROGRAM

Summer Analyst Program je osmonedeljna plaćena praksa u periodu od juna do avgusta 2022. godine, osmišljena da ti pruži uvid u svakodnevnicu Analyst kolega u BlackRock-u i prilike za profesionalni razvoj kroz izazovne projekte i razne networking događaje.

Ako si spreman/spremna da izađeš iz svoje zone komfora, radoznao/la i motivisan/a da rešiš neke od najsloženijih svetskih izazova, prijavi se i postani i ti deo tima koji pomaže drugima da izgrade bolju finansijsku budućnost.

SOFTWARE ENGINEERING

Aladdin je više od investicionog softvera, to je tehnologija koja donosi jasnoću i povezuje globalni finansijski ekosistem. Naši tehnološki timovi su odgovorni za dizajniranje, izgradnju i podršku Aladdin platforme, tehnologije koja pokreće našu kompaniju i investicionu industriju u celini

Naše kolege iz tima za softverski inženjering dolaze iz različitih industrija i donose raznoliko akademsko predznanje. Poznati su po:

  • strastvenosti prema tehnologiji i rešavanju složenih problema
  • razvoju u Java, Python, Cassandra, Kubernetes, Kafka, Docker i mnoštvu drugih jezika i open source tehnologija.
  • inkrementalnim inovacijama koje pokreću tehnološku kulturu u BlackRock-u

INSTRUKCIJE ZA PRIJAVU:

Koje kriterijume trebaš da ispuniš?

  • Student/studentkinja si osnovnih ili master studija (bilo kog fakulteta) i diplomiraćeš između januara i decembra 2023. godine
  • Imaš manje od 18 meseci relevantnog radnog iskustva
  • Govoriš engleski jezik na naprednom nivou

Nakon prijave, imaćeš priliku da se oprobaš u rešavanju našeg Coding Challenge-a (mora biti završeno u roku od 96 sati od podnošenja prvog dela vaše prijave).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here