DESTE BRACO I SESTRE VREME JE DA SE DRUZIMO JER SMO MI NEKI RODJACI SVIM VELIKI POZZZZZZZZZZZZZZZ

ANTIC NOVO
MOSKVA RUSIJA
[email protected]

(Visited 22 times, 1 visits today)

11 KOMENTARA

 1. Moje ime je Katarina Kovacevic,po tati,pa mami,udato Djordjevic,sad sam cula da su se moja baka,tj. dve i dvojica deka prezivala Antic i jako me zanima odakle potice ovo prezime Antic….cula sam od mame da su njena mama,ujna i dva ujaka rodjena u Nisu,pa me zanima da li je to hrvatsko prezime ili nesto drugo,plizzzzz,pomoc

 2. prezime antic je retko prezime srba -pravih srba- prezime pocinje od starih korena okoline leskovca vranja i nisa vecina je stradala u bitkama koje su bile cesta na tim podnebljima jer nikada nisu hteli da se povlace vecina je krvne grupe 0+ i to 99% zena a 100% muskaraca jer prezime ide po miskoj liniji i to im se nesme dirati. pravi srbi. dnk test to pokazuje.

 3. Поздрав
  Мајка моје супруге се презивала Антић и порјекло им је југ Србије(Ниш,Врање).
  По неком штуром усменом предању преселили су се у Македонију за време Краља Петра јер су тамо добили обрадиву земљу у мјесто Кавадарце.
  Претпоставка да их је онда више на тим просторима

 4. Pozdrav, ja sam iz Pirota i imam 13 godina.
  Koliko sam razumeo dedu moj cukuncukuncukundeda se zvao Anton.
  Selo iz kojeg poticem je blizu granice sa bugarskom. Slavim Sv. Nikolu.

 5. Moj tata je Antic,on je ziveo u Hercegovini,opstina Konjic. Pricao mi je da je nase prezime iz tih predela.

 6. Moj otac Dragoljub,deda Vukasin i pra deda Petar rodjeni su u Nisu.Pra deda ima neke korene iz Gabrovca,selo u okolini Nisa.To je sve sto znam?

 7. Поздрав ја сам Саша Антић, моји Антићи потичу из села Товаришево, општина Бачка Паланка, славимо Ђурђевдан. Моји Антићи су по писаним изворима у Товаришеву од 1740-их година, а доселили су се из централне Србије, али нисам успео да дођем до прецизнијих података. Толико, поздрав Антићи!

 8. Ja sam takodje cula da je moj prapradeda zvao Anto, da je ima 2 brata od kojih su nastala druga sva prezimena.Takodje od Ante su nastali Antici, naselili se u RS/Majevica.. Slavimo sv.Nikolu .. Voljela bih detaljnije sta da saznam.Ako imate kakve informacije javite 🙂

 9. Pomaze BOG. Braco i Sestre u Hristu . Ja sam D. Mihaj . Od Oca Dragoljuba M. I Majke Smilje M. Devojacko : Antic . Od Oca Stojadin Antic i Majke Mare A. Rodom iz sela: Klajic kod Lebana . Zivotni vek proveli u Pirotu . Krsna Slava SV. NIKOLA .
  BOG vas Blagoslovio i svako vam dobro dao .

 10. I ja sam cula da se moj prapradeda zvao Anton i da smo po njemu dobili prezime Antic. Moji su sa Kosova, slavimo Sv. Nikolu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here