trazim zenu koja je radila u kafani BALAJKA u Becu

0
980

Trazim gospodju koja je radila u kafani BALAJKA u Becu,radi prikupljanja informacija o dedi Borivoju.

Bujagic Borivoje
Mladenovac,Srbija
[email protected]

1 KOMENTAR

 1. Trazim dedu Borivoja Bujagic od oca Jakse,iz sela Medjuluzje kod Mladenovca.isti je nestao tj,emigrirao 1945/46.,godine,i od tada mu se gubi trag.Po nekim informacijama emigrirao je u Austriju, i tamo promenio identitet.Ako je ziv voleo bih da mi se javi on ili neko od njegove porodice.Ja nosim ime po njemu. Tokom svih ovih dana sam trazio i saznao pojedine informacije ali dosta nepotpune.saznao sam da je moj deda radio u kafani u Becu koja se zvala „ BALAJKA“ ciji je vlasnik bio izvesni Mile, znam da se ozenio sa zenom iz Bosne i da sa istom ima sina,isti su se tj. svi koji su emigrirali sakupljali nedeljom ispred crve u Becu,gde su deljene novine koje su stizale iz Amerike.Takodje mi je jedan covek koji je dugo radio u Austriji rekao da je cuo za njega i da je navodno u Gracu ili Lincu.Pa molim sve koji imaju neku informaciju pomognu da do]em do dede ako je ziv ili nekog njegovog potomka,U toj kafani radial je neka zena iz Velike Plane.Njegov rodjeni brat je pokusavao da ga pronadje I kada ga je prepoznao,to je bilo negde 70 tih I kada je trebao da se sa njim sutradan sretne on se nije pojavio iz straha od tadasnje komunisticke vlasti u Jugoslaviji, da ga neko ne trazi .

  Bujagic Borivoje
  Mladenovac,Srbija
  [email protected]

 2. Dragi Borivoje
  vidim da ste još u potrazi.nadam se da cete uskoro nešto saznati o vasem djedu i ostaloj rodbini.Kao što sam vam i prije napisala; u austrijskom imeniku nije registrirana nijedna obitelj Bujagiæ;jedino postoji Mujagiæ.
  vjerovatno je vas djed promijenio identitet pri ulasku u austriju.ja se kao i uvijek nadam da cete imati srece i da ce vam se netko javiti na ovaj vaš oglas da vam moze pomoæi.ja æu i dalje pokušavati nešto pronaæi pa cu vam e javiti.
  primite veliki pozdrav od mene i negubite nadu.Puno puno sreæe
  Kjara

  Kjara
  nj
  [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here